Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha három nőnek sem tetszettem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha három nőnek sem tetszettem, akkor csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Megpróbáltam velük ismerkedni, de nem sikerült. Bár el nem hajtottak, de nem volt valami érdeklődő egyikőjük sem, így inkább annyiba hagytam a dolgot.

Ha vonzó lennék és érdekeltem volna őket akkor nem hagyták volna annyiban a dolgot?

2024. jún. 23. 12:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
68%
Ha tetszenél nekik, akkor hidd el le se tudnád őket vakarni magadról.
2024. jún. 23. 12:27
 2/18 anonim ***** válasza:
37%
Nem biztos, csak a szintednek megfelelő nőknél próbálkozz.
2024. jún. 23. 12:32
 3/18 anonim ***** válasza:
54%

Nem feltétlen, lehet, csak nagyon szinted felett próbálkozol.

De ha csúnyácska is egy férfi, az nem olyan nagy gond, mint egy nőnek.Nőknek az ilyesmi megbocsáthatatlan.

Én például simán képes vagyok vonzódni úgy egy csúnyácskább férfihoz is, hogy szépen lassan kialakul és más módon megszeretteti magát velem.

Attól sem vonzódok csak úgy alap állapotban, hogy egy férfi jól néz ki szemre.Ez nálam két külön dolog.

Az a lényeg kérdező, még ha nem is nézel ki jól, úgy is simán találhatsz nőt.

2024. jún. 23. 12:33
 4/18 anonim ***** válasza:
19%

Nem kell csúnyának lenned ahhoz hogy ne érdekeld a nőket, de az biztos hogy nem elég vonzó a külsőd. Ez egy nő számára súlyos probléma veled, amit csak rengeteg pénzzel, vagyonnal, státusszal tudnál ellensúlyozni

Arra sem érdemes apellálni hogy a 3# válaszoló féle femceleket keresed, mert ök is legalább olyan finnyásak mint a többi nő. Ha nem volna, már rég kapcsolatban élne.

Szóval magadat kell felhoznod egy bizonyos szintre külsőleg és anyagilag is ha nőt akarsz a mai világban

2024. jún. 23. 12:42
 5/18 anonim ***** válasza:
36%
Mutass privibe képet.
2024. jún. 23. 12:42
 6/18 anonim ***** válasza:
87%
3 nőnél próbálkoztál és feladod? Ne haragudj, ez komolytalannak tűnik.
2024. jún. 23. 12:54
 7/18 anonim ***** válasza:
11%

Nem hiszem.

Én most 3 év alatt 15 nővel feküdtem le.

2be voltam szerelmes és persze mind a kettő lekoptatott idővel ,ugyanazon okból.

41 évesen te túl idős vagy hozzám....

Tehát ha a statiszkát nézzük az elég jó.

Ha meg azt nézzük hogy aki érzelmeket is képes kiváltani belőlem az hogyan reagál rám, akkor az eredmény siralmas.

De ettől nem lettem se csúnya, se izomtalan, se alacsony...... Csak 40 pluszos vén trotty

😆😆😆

2024. jún. 23. 13:10
 8/18 anonim ***** válasza:
36%
8-as "40 pluszos vén trotty" - Ne ásd el magad előre 40-50 évre!
2024. jún. 23. 13:33
 9/18 anonim ***** válasza:

Elég későn jöttem rá, hogy melyik az a nő típus, akinek bejövök. A többiekkel nem érdemes próbálkozni.

Karakteres arcom van, átlagos férfi testtel, 186cm magas, barna hajú, szemű.

Akik nekem fiatalon tetszettek, na azok a nők soha semmilyen szinten nem érdeklődtek irántam: szőke, kék szemű vékony nők és a sötét hajú, fehér bőrű vékony nők. Akkor azt hittem, hogy szarul nézek ki.

A déli típusú "rác" nőknek és a cigány nőknek viszont nagyon bejöttem, de volt félig zsidó párom is. Ők odáig voltak értem.

2024. jún. 23. 13:40
 10/18 anonim ***** válasza:
30%

A 3 még nem nagy valami.

Ami engem illet, engem több száz nő is visszautasított már, szóval akkor mit mondjak én?

2024. jún. 23. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!