Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmondod(leirod) érzéseidet miért nem ad konkrét választ holott ez amit valójában tudni szeretnék legyen az bármi!?
Hónapok óta nem tudom eldönteni, hogy mit akar mi a célja?Hetekig nem beszeltünk és úgy gondoltam szint váltok neki,hogy végre elmozduljon valamilyen irányba a kapcsolatunk!?
Írtam hogy szeretem,hogy nem tudom hogy történhetett ez én sem értem,nem akartam és akarom ezt.Adjon időt hogy elfeljetsem és mondja meg végre ő is hogy mit érez vagy éppen nem érez, vagy mit akar mert nem akar sem írni sem beszélni rólunk én meg csak talalgatok, hogy mi lehet...
Válasza az volt:nem érti hogy ez hogy alakulhatot így,nem tudja mit irhatna valamint mikor velem volt élvezte minden percét és ha lehetne újra elvezné de állandóan dolgozik és nincs ideje semmire...(nem egyedülálló férj, apa)(nem akarok kapcsolatott semmi ilyesmi csak őt olykor stb...)
#2 ugye!?nekem is pontosan ez a bajom!?nem mond semmit pedig kellene legyen az bármi
És elhiheted minden felé verzió lejatszodott bennem a legjobbtól a legrosszabbig.
"nem egyedülálló férj"😂
Szóval ő házas, te beleszerettél.😒 Időt kértél, hogy elfelejtsd. De kérdezgeted, hogy mit érez, mit akar. Neki van felesége, gyereke, munkája. Azt mondod, nem akarsz kapcsolatot, de már érzelmekről beszélsz. Szerintem elijesztetted.
4# meglehet,hogy többet rontottam a helyzeten a vallomásommal mint javitottam volna!?
Viszont attól mert elkezdtem hozzá érzelmileg kötődni nem akarok az életében nagyobb részben részt venni mint amit irtam!Még van nekem is az okom erre.
Lehet tényleg elihesztettem ezzel,de ha nem mondtam volna ki akkor csak magam köpöm szembe,hogy nem vállalom fel ami bennem van.
Többször tudatára adtam nem akarok kaocsolatot, vele biztosan nem.Senkit nem hagynék, hogy olyan döntést hozzon velem kapcsolatban ami nagy feleőseggel jár, járna.
A megcsalo szerep oké...de ennél több nem lehet ha érzek, ha nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!