Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy ellökdöstél magadtól valakit, mert tudtad, hogy ezercsillió darabra töri a szívedet ha elmondod neki, hogy odavagy érte teljesen?
Figyelt kérdés
Higgye inkább azt, hogy közömbös vagy, hogy utálom.2024. jún. 13. 10:54
1/10 anonim válasza:
Nem, de ha lenne olyan személy én egyáltalán nem tartanám vele a kontaktust, nem taszigálnám.
2/10 anonim válasza:
Szóval ha biztos vagyok abban, hogy neki nem kellenék?
4/10 anonim válasza:
Azért töri össze a szíved, mert ha elmondod neki, akkor bunkón lekezel vagy ezt, hogy kell érteni?
5/10 anonim válasza:
Igen. Megtetszettem egy alfának én pedig köszöntem, nem kértem belőle.
Lehozta a csillagokat is, nem adta fel, azt akarta bízzak benne higyjek neki, ezt elkezdte megalapozni is és már teljesen szerelmes volt és szenvedett mire beadtam a derekam.
Eleinte úgy kezdtük hogy na jó,kap 5 percet, ennyire szóba állok vele.
6/10 anonim válasza:
Ugyan ez történt velem is . Kikosaraztam inkább én,mint ő később majd engem.
7/10 anonim válasza:
Nem volt, inkább kideritem, hogy lehet belőle valami vagy sem, mert utána sokkal könnyebb túllépni.
8/10 anonim válasza:
Volt. De nem mutatnék feléje utálatot, mert azt a szitut utána nem nagyon fogod tudni előtte kimagyarázni...
9/10 anonim válasza:
Miért kell így tenned? Miért gondolod hogy összetörné a szíved?
Mi a konkrét ok?
De egyébként voltam így bár nem azért akartam hogy ezt higyje amiért te.
10/10 anonim válasza:
Mindig, állandóan ezt teszem. (F!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!