Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a férfiak közül túljelentkezés és miért van a hölgyeknél aluljelentkezés egy neten meghirdetett rapid randis eseményre?
Mi lehet az oka, hogy ilyen online hirdetett rapid randikra a férfi belépőjegy hamar elfogy, a női pedig még féláron sem megy?
Miért szinte csak férfiak akarnak ilyenre menni, a nők félnek ettől vagy lusták rá vagy nem bíznak az ilyenben?
10-es abban igazad van hogy a normálisak korán elkelnek de ez mindkét nemre igaz. A férfiakra is de a nőkre ugyanúgy. Ne legyen már kettős mérce.
El kell menni ezekre a rendezvényekre és látni hogy a nőknél sem minden van rendben akik megjelennek.
11
Van valami abban amit írtál, de jóval több nő keres tartós, komoly kapcsolatot családalapítási szándékkal, mint férfi. Az erre alkalmas és hajlandó férfiakból jóval kevesebb van, mint nőből.
13
Ez is lehetséges. A dolog elég sokrétű és összetett.
"sorolhatnám mik a gondok de az elsődleges hogy eszméletlen elvárásokkal mennek neki a dolognak 30-40 közötti családalapítási szándékkal a nők"
Sorold.
Köszönöm a válaszokat, minden hozzászólást szívesen fogadok, de úgy látom, nincs egyetértés.
Az a helyzet, 33 éves férfi vagyok, jelenleg egyedülálló vagyok, korábban volt több rövidebb-hosszabb kapcsolatom, én tényleg szeretnék tartós kapcsolatot-házasságot-családalapítást, ezért érdekelne, hogy érdemes-e ilyenekre menni, mivel amint olvasom sok helyen, hogy az online társkereső oldalak nem túl jók ismerkedésre, sok átverős, kamu profil stb. de élőben ilyen szórakozóhelyeken is nagyrészt 16-18-as tinik vannak, hol lehetne kb. 25-35 közti, jelenleg szingli hölgyekkel ismerkedni? Túrázás, színház, egyéb?
15-ös: nagyon nem ismered akkor a koncepciót, RapidRandi.hu ( 2003 óta tehát 21 éve van ).
Nem beszélget senki órákat pont ez a jó benne. Szigorúan 7 perc van mindenkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!