Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok lenne nálatok, ha a pasi akivel ismerkedtek nem “hazafi”? Azaz ha utálja a magyarokat?
Figyelt kérdés
Tinderen kezdtem el beszélni egy sráccal, minden jól ment, és szóba került a tegnapi meccs is, és kérdeztem, hogy Ő is szomorú-e az eredmény miatt, de azt írta, hogy ugrálva tapsolt és nevetett ahogy kikaptak a magyarok.
Velem van a baj, hogy nem tudnék ilyen emberrel elképzelni közös jövőt?
jún. 16. 20:58
21/25 anonim válasza:
#19 vagyok: azért az nem okoz boldogságot, ha az országnak kára származik és nem szurkolok ellene, kárörvendő nem vagyok. Általában csak ignorálom az ilyen magyar dolgokat és másra fókuszálok
22/25 Laylah válasza:
Szintén pont nem érdekel a foci (azt sem tudtam, hogy EB van, az eredményről is csak a [külföldi] párom által értesültem), sem a "haza" mint fogalom, viszont ez az ugrálva örülés nálam kivágná a biztosítékot. Szóval igen, eléggé elgondolkodtatna, hogy tényleg ilyen embert akarok-e.
23/25 anonim válasza:
Sokan leírták amit akartam. Azt nem tudom hogy mi lehetett az egyéb téma ami még "jól ment". Persze lehet hogy ellenzéki megnyilvánulásod volt -nem feltétlenül pártok emlegetésével - hanem valami random "nehéz az élet Babocsai néni" féle panaszkodás. Erre pedig ő túlpörgött. Ezeknél úgy működik hogy ha Orbán magyaroknak szurkol akkor ők ellenük, ha Orbán templomba megy, ők ateisták lesznek, ha Orbán nadrágot visel, ők tangát húznak stb
25/25 anonim válasza:
Az országnak abból származik kára, hogy hagyjuk, hogy szétlopják, nem abból, hogy egy csapat béna fiúcska elveszít egy játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!