Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kizáró ok lenne nálatok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok lenne nálatok, ha a pasi akivel ismerkedtek nem “hazafi”? Azaz ha utálja a magyarokat?

Figyelt kérdés

Tinderen kezdtem el beszélni egy sráccal, minden jól ment, és szóba került a tegnapi meccs is, és kérdeztem, hogy Ő is szomorú-e az eredmény miatt, de azt írta, hogy ugrálva tapsolt és nevetett ahogy kikaptak a magyarok.

Velem van a baj, hogy nem tudnék ilyen emberrel elképzelni közös jövőt?

2024. jún. 16. 20:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
51%
#19 vagyok: azért az nem okoz boldogságot, ha az országnak kára származik és nem szurkolok ellene, kárörvendő nem vagyok. Általában csak ignorálom az ilyen magyar dolgokat és másra fókuszálok
2024. jún. 17. 09:04
 22/25 Laylah ***** válasza:
100%
Szintén pont nem érdekel a foci (azt sem tudtam, hogy EB van, az eredményről is csak a [külföldi] párom által értesültem), sem a "haza" mint fogalom, viszont ez az ugrálva örülés nálam kivágná a biztosítékot. Szóval igen, eléggé elgondolkodtatna, hogy tényleg ilyen embert akarok-e.
2024. jún. 17. 09:19
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Sokan leírták amit akartam. Azt nem tudom hogy mi lehetett az egyéb téma ami még "jól ment". Persze lehet hogy ellenzéki megnyilvánulásod volt -nem feltétlenül pártok emlegetésével - hanem valami random "nehéz az élet Babocsai néni" féle panaszkodás. Erre pedig ő túlpörgött. Ezeknél úgy működik hogy ha Orbán magyaroknak szurkol akkor ők ellenük, ha Orbán templomba megy, ők ateisták lesznek, ha Orbán nadrágot visel, ők tangát húznak stb
2024. jún. 17. 09:33
 24/25 anonim ***** válasza:
Uncsik már ezek a kamukérdések.
2024. jún. 17. 11:16
 25/25 anonim ***** válasza:
75%
Az országnak abból származik kára, hogy hagyjuk, hogy szétlopják, nem abból, hogy egy csapat béna fiúcska elveszít egy játékot.
2024. jún. 17. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!