Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kizáró ok lenne nálatok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok lenne nálatok, ha a pasi akivel ismerkedtek nem “hazafi”? Azaz ha utálja a magyarokat?

Figyelt kérdés

Tinderen kezdtem el beszélni egy sráccal, minden jól ment, és szóba került a tegnapi meccs is, és kérdeztem, hogy Ő is szomorú-e az eredmény miatt, de azt írta, hogy ugrálva tapsolt és nevetett ahogy kikaptak a magyarok.

Velem van a baj, hogy nem tudnék ilyen emberrel elképzelni közös jövőt?

jún. 16. 20:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
65%
Jelentkezem! Nem vagyok focirajongó, nem hibáztatok másokat, a macskákat jobban szeretem, mint a kutyákat. Nem ígérek jó szexet, de nagyon igyekvő és lelkes vagyok. 🙂
jún. 16. 21:39
 12/25 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem egy egész népet utalni elég gaz dolog, pláne, hogy te is abból a nepbol származol.

Az oké, hogy van 1-2 ember akit nem szeretsz vagy utalsz, de egy egész nemzetet, ez nagyon gaz. Nem kellene nekem ilyen utálkozó, gyűlölettel teli ember.

jún. 16. 21:59
 13/25 anonim ***** válasza:
11%
Én is utálom minket. Ez egy nagyon rossz hely. Ide születni büntetés.
jún. 16. 22:04
 14/25 anonim ***** válasza:
73%
Függetlenül attól, hogy valaki szereti-e a focit vagy sem, szerintem übergáz dolog, hogy magyar létére annak örül, hogy kikapott a saját válogatottja. Ha szépen akarok fogalmazni, akkor az ilyen egy meghasonlott, gyökerétvesztett, buta személyiség, ha kicsit nyersebben, akkor egy tuskó. Én nem vagyok kíváncsi az ilyenekre.
jún. 16. 22:09
 15/25 anonim ***** válasza:
68%
Egy kárörvendő, frusztrált f.szkalap. Nem láttam én sem a meccset - ahogy nagyon sok sportközvetítést sem - de aki örvend annak, hogy kikap a saját csapatunk az egy nettó idióta.
jún. 16. 22:10
 16/25 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, én sem vagyok a szokásos értelemben vett "hazafi", a foci meg annyira nem érdekel, hogy csak tőled tudtam meg, hogy kikaptunk (de most se tudom, kivel játszottunk és utána sem nézek, annyira nem érdekel).

Az biztos, hogy én se szomorkodnék egy magyar vereség miatt.

Ettől függetlenül a kárörvendő embereket utálom. Nem nagyon értem, minek örült az a srác. Mi a jó neki abban, hogy a magyar csapat kikapott?

Megértem, ha téged ez elgondolkodtatott.

jún. 16. 22:16
 17/25 anonim ***** válasza:
46%

Hasonlóan identitászavaros (és emellett ki tudja, hányféle mentális és érzelemkezelési problémával küszködik) az ilyen, mint aki végletes módon gyűlöli a saját nemét, kultúráját vagy akár az egész emberiséget. Az ilyen viselkedés valódi célja annak demonstrálása, hogy az illető a közösségéhez képest milyen nagyszerű, azonban mivel ezt ő maga sem hiszi el magáról, így marad a saját közössége lehúzása. Barátnak, üzletfélnek, munkatársnak is túl instabil az ilyen általában.

Ugyanez vonatkozik a szélsőségesen s0vinisztákra és sz3kszistákra is, csak azok a másik végletei ugyanennek a belső mechanizmusnak, ők egy elképzelt tökéletes nemzet / nem egyedüli nagyszerű örököseiként tüntetik fel magukat.

jún. 17. 02:24
 18/25 anonim ***** válasza:
84%

Hát, én csak annyit mondok, hogy egy negatív, mérgező ember. Kb az "utálom az embereket" szint.

Van egy hasonló ismerősöm, neki a szavajárása, kb görcsbe rándulok, ha megkeres. És csodálkozik, ha kerülik nagy ívben.

Valószínű kap az ilyen vagy 50 millió visszajelzést az élettől, hogy hülyén él, viselkedik, de valahogy nem hallja meg.

Vagy ideig óráig alkalmazkodik, de 1 nap után kezdi az egésze elölről.

jún. 17. 07:48
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Pont, hogy előny. Alapból sose randiztam magyarokkal, nem bírom ezt a mentalitást
jún. 17. 09:03
 20/25 anonim ***** válasza:
18%

Hiányzik az a rohadt nagy lépés, hogy kárörvend a magyar csapat vereségéért (egy túlfizetett, gyenge képességű játékosokból álló mezőny, kivéve egy-két játékost) és utálja a magyarokat.

Válassz magadnak nagymagyaroszág matricás mihazánkos patriótát!

jún. 17. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!