Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, min javítsak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, min javítsak, ha szó szerint nulla a sikerem a nőknél?

Figyelt kérdés
Úgy értem, még havernak se vagyok jó.:D Alacsony vagyok az igaz, de állítólag jóképű, vonzó. Mondjuk, egy eléggé antiszociális voltam jó pár évig, nincs gyakorlatom. Pár hete kezdtem megint nyitni az emberek felé úgy általában.
2024. jún. 16. 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mit akarsz pár hét alatt? Gyűrűző női sort?
2024. jún. 16. 20:53
 2/10 anonim ***** válasza:
13%
180 cm alatt nincsen élet sry de én is ezt látom és van egy olyan érzésem hogy a 185 az új 180 de ne legyen igazam.
2024. jún. 16. 20:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Hogyne lenne már! Nem egy 165-175 közötti pali mellett látok nagyon helyes nőket az utcán. Többször a csaj a magasabb, úgyhogy egyáltalán nem félek emiatt.
2024. jún. 16. 21:01
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

Olyan 10 évvel ezelőttig viszonylag sikeresnek vallhattam magam, mivel bár nem nőről nőre repkedtem (ez sosem volt az én pályám), azért eljutottam néhány igen attraktív és értékes lánnyal a kapcsolatig és fenn is tudtam tartani évekig, tehát olyan borzalmas nem lehettem. Ha vége volt, meggyászoltam, eltemettem az emlékeket és mire kijöttem a szakaszból, alakult is a következő.

Ezzel szemben itt állok most és a "Covid óta" mintha nem kívánatos személy lennék a nők számára. Kiöregedtem, kiégtem a próbálkozásokban és ezt a fásultságot kívülről is érzik, jók a szenzoraik (ez esetben viszont nem értem meg azt, hogy mégis miért jönnek össze kapcsolatra véleményem szerint sokkal alkalmatlanabb személyekkel).

De nem ez a lényeg, csak jól esett leírni... Ha sikeres szeretnél lenni, próbáld a lelkesedést továbbra is ébren tartani magadban, hozd ki magadból a legtöbbet (és itt direkt nem puffogtatom el a szokásos "edzz keményen, öltözz stílusosan" frázisokat, mert minden ember másban találja meg önmagát), kezdd el egyedül is remekül érezni magad és amikor kijössz az önálló lelki rehabról egy új emberként és már nem görcsösen ragaszkodsz egy "bármi, csak legyen" kapcsolathoz, akkor megtalál a lehetőség.

2024. jún. 16. 21:29
 5/10 anonim ***** válasza:

3 hét az semmi. A legtöbb embernek több időre van szüksége ismerkedési sikerre, kivéve a top 10es szupervonzó embereket.

Nyilván amúgy ismerni kellene téged ahhoz, hogy tanácsot tudjunk adni. Felmerülnek azért kérdések:

- "állítólag jóképű" - ki mondta ezt? azért más, ha anyukád mondja, mintha egy idegen, csinosabb nő; más, ha egy Quasimodo "szépségű" ismerősöd; illetve azért photofeeleres dolgokra nem érdemes alapozni, mert azok tényleg csak 1-1 képet pontoznak, ami lehet előnyösebb is, ahogy kinézel, meg a kisugárzást nem tudja megmutatni egy kép

- az emberek felé nyitás mit takar? egy buliban egymás után odamész tolakodóan smúzolni másokhoz? vagy csak elkezdtél társaságba járni és beszélgetni, lassan megnyílni?

- milyen szöveggel ismerkedsz? kiknél? hogyan? (pl. jó, ha az ember ki tudja szűrni, kinél lehet esélye, ki vevő az ismerkedésre egyáltalán abban a pillanatban; meg azért jó, ha vki nem Adriana Lima 22 évesen külsejű nőkhöz megy oda csak és kizárólag)

- tudsz-e javítani az öltözködésen, frizurádon? (nem hogy divatosabb legyen, hanem hogy előnyösebb)

- alap higiénia, igényesség rendben van-e? (nincs büdös száj- és testszag, ápolt a hajad / bőröd, nincs-e előnytelen vagy foltosan növő vagy torzonborz szakállad és bajszod

- társkeresőn próbálkozol-e, ha igen, milyen a profil és kiket húzol jobbra

2024. jún. 16. 21:43
 6/10 A kérdező kommentje:

A tisztaság mindig is megvolt. A hajam korábban jellegtelen, sztenderd rövid volt. Most már hosszabb, rendesen befésülve. Azóta egyébként több nő megnéz, ahogy észrevettem.

Nyilván nem anyámékra hagyatkozom a külsőmet illetően. :D Az én megítélésem szerint egyébként vonzó nők mondták, hogy mi a helyzet.

Nem csak nőkkel, korábban gyakorlatilag mindenkivel távolságtartó voltam. Ha van közös téma, szívesen elbeszélgetek az emberekkel munkahelyen, edzőteremben. Kicsit még nehézkesen megy, mert ugye több évig nem csináltam, de igyekszem.

2024. jún. 16. 21:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Tindert pedig kerülöm. Bízom magamban élőben.
2024. jún. 16. 21:52
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Pár hét alatt ne várj eredményt a szocializációs "gyakorlatban", de kezdetnek jó az irány. Menj minél többet emberek közé, barátkozz, társalogj, legyenek ismerőseid, szerezz tapasztalatot az emberi kapcsolatok terén. Itt kezdődik minden, minden más csak utána jön.
2024. jún. 16. 22:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

0 siker?

Nekem 3 év konkrétan semmi közöm nincs nőnemű lényhez, de szó szerint semmi.

Amúgy amit tehetsz, hogy javítasz a külsődön. Bár csodákat ne várj.

2024. jún. 17. 06:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván annak is megvan az oka miért nem akartál idáig nyitni az emberek felé.

Alapjában egy nyitott, karizmatikus emberre jobban felfigyel a többség.

Normális, udvarias, jól kommunikáló embernek több esélye van, ezen kell dolgozni tudatosan, ne azt sugalld messziről, hogy láthatatlan vagy s járj több társaságba több lehetőséged legyen kommunikálni.

De ne pár hét inkább hónapok, egy két évben gondolkodj az reálisabb.

2024. jún. 17. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!