Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha úgy érzem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha úgy érzem nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

Jó modorú fiatal lány vagyok, a bulizás nem az én világom.

Akivel össze hoz a sors az a kapcsolatom se tart sokáig mert még romlik, a többinek meg csak arra kellenék

2024. jún. 16. 08:59
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
20%
Keress pszichológust. Vagy önértékelési gondod lesz, vagy màs. Teljes, boldog csalàdban nőttél fel?
2024. jún. 16. 09:13
 2/4 anonim ***** válasza:
30%

Próbálj olyat találni, aki hasonló értékrendű, mint Te.

Netes ismerkedésnél a valódi személyiség nehezen derül ki valakinél.

Egy udvarias, előzékeny, "modoros" illető hasonló mellett fogja jól érezni magát.

2024. jún. 16. 09:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de mint jó modorú fiatal lány, aki szeret bulizni kérdezem: aki esetleg szeret buliba járni, arról miért gondolják egyesek, hogy az rögtön egy r*banc vagy könnyűvérű? Igaz rég voltam bulizni, mert kevés jó buli van mostanában amerre lakom, meg más foglal le, de komolyan érdekelne hol az összefüggés aközött, hogy valaki szeret szórakozni (bulizni) és esetleg "rossz lány".

Tudom, hogy off de ez nagyon felidegesít néha:D

2024. jún. 16. 09:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Eddig csak netes ismerkedeseim voltak, de úgy nem könnyű, volt amiből kapcsolat lett de nem hosszútávú. Továbbra is csak neten tudok mert élőben kevés az önbizalmam meg nem tudok hol mert bulikba nem járok. És már nagyon magányos vagyok
2024. jún. 16. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!