Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez tudok kezdeni ha 26 èvesen nem volt kapcsolatom mèg?
Hát, attól függ...
Én elkezdenék otthonról kimozdulni
Kondizni, programozni, stb.
egyszer csak lesz akinek bejössz, csak az a lényeg, hogy emberek között fogszz járkálni, így több lesz az esélyed.
Rendszeres edzést meg tudom erősíteni, hogy segít, viszont nekem 3 évig tartott mire végre már tömegközlekedésen is felfigyeltek fizikumomra, azaz nem egyik napról a másikra történik (úsztam és kondiztam heti 6x, nagyon vékonyan kezdtem, 65 kg 190 cmre).
Ezt követően viszont még nem volt jó kommunikáció készségem, féltem élőben kezdeményezni, mert sok évig kocka voltam, otthon ülve jászottam. A barátok, új programok rengeteget segítettek, hogy jobban ki tudjam fejezni magam és legyenek érdekes történeteim.
Fiatal éveim pedig végig tanultam egyetemen, így a karrierem legalább rendben volt, ez a három együttessel pedig 25 éves koromtól - mikor végre rendbe raktam az önbizalmam - végre tudtam sikeresen csajozni.
Ugyanugy 26, ugyanugy zero tapasztalat ilyen teren. Egy eve probalkozok online (nulla randi, nehany mondatos beszgetes utan elhal a kommunikacio), illetve elkezdtem uj baratokat keresni, ez tobbe kevesbe sikeres volt viszont lanyokat nemigen ismertem meg.
Amit tudsz kezdeni vele : engedd el az egeszet. Tenyleg. Ne ugy hogy te most bezarkozol es orokre egyedul maradsz, hanem szimplan ne gorcsolj ra. Hobbizz, haverkodj, jarj el errearra, kezdj foglalkozni a belso eneddel, tedd magadat boldogga, ne egy lanytol fuggjon a jokedved. Elobb utobb ugyis megtalal. Lehet hogy jovore, lehet hogy 5 ev mulva. Turelmesnek kell lenni, en is az vagyok 26 eve. :D
"Amit tudsz kezdeni vele : engedd el az egeszet. Tenyleg. Ne ugy hogy te most bezarkozol es orokre egyedul maradsz, hanem szimplan ne gorcsolj ra. Hobbizz, haverkodj, jarj el errearra, kezdj foglalkozni a belso eneddel, tedd magadat boldogga, ne egy lanytol fuggjon a jokedved. Elobb utobb ugyis megtalal. Lehet hogy jovore, lehet hogy 5 ev mulva. Turelmesnek kell lenni, en is az vagyok 26 eve. :D"
Ne áltasd magad, tudod jól mindez nem segít.
Ettől függetlenül jó tanács. Nem kell görcsölni a dolgon, mert úgysem fog összejönni soha.
Foglalkozzatok magatokkal, éljetek a hobbiknak, keressetek pénzt, utazgassatok és ne szégyelljetek semmit ami érdekel titeket. Szerettek egész nap kockulni? Teljesen oké, nem ciki, le kell szarni más véleményét.
Ha valakinek 26 éves korára SEMMI nem jön össze, se alkalmi, se komoly kapcsolat, akkor sajnos nincs mit tenni. Ennyi idő alatt azért legalább alkalmi szexkapcsolatoknak, random egyéjszakás kalandoknak össze kellett volna jönni, főleg ha az illető eljár bulizni, van baráti, haveri köre.
"Várj tovább. Fogsz még egy darabig."
Ez így igaz. Örökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!