Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme belemenni egy kapcsolatba azzal a reménnyel,
hogy javulni fog, ami most nem tetszik rajta?
Hagyd. A csajnak is szarul fog esni, ha esetleg terhesség közben felmegy ugyan ez a 15 kiló megint ki fog borítani és a többi. Ahol ez a kezdetén baj, ott már semmi jó nem lesz
jún. 16. 02:44
Én nem értem hogy mi a francot lehet enni ilyen zsírbálnákon.
Ha valaki ennyire igénytelen, akkor az is marad és felesleges vele vesződni
jún. 16. 06:32
Neked kell érezned. Ha nem akarsz összejönni vele akkor ne jöjj össze vele, ha meg azt érzed h megpróbálnád akkor nyugodtan tégy egy próbát aztán kiderül. Egyikkel sincs semmi baj szerintem.
Egy haverom ugyanígy jött össze egy lánnyal hogy nagyon csípte csak zavarta rajta a felesleg. De azért tett egy próbát, mondván majd csinálnak olyan programokat amivel elindul az egészségesebb életmód felé. Azóta már házasok és nagyon boldogok. Igaz nem a csaj fogyott le végül hanem a srác hízott el. XD De a srác fúlig szerelmes azóta is és azt mondja ha emiatt 125 kg akkor annyi baj legyen.
jún. 16. 09:59
Ez valahol aranyos történet 13. De szért kicsit komikus is hogy inkább haverod ereszkedett le minthogy felemelte volna a párját. :D 125 kilóhoz elég rendesen át kellett alakuljanak a szokásai.
jún. 16. 10:08
Jah rendesen ki volt baszva a srác. Az egészségről tartott kiselőadások sem álltak távol tőle. Úgyhogy kifejezetten vicces milyen lusta falánk disznó manapság. Xd Szivatjuk is rendesen. De csak barátian. Jó gyerek amúgy.
jún. 16. 10:13
Ha még össze se jöttetek, de már megakarod változtatni (mindegy hogy mit, személyiségét, testét, nem számít), az már nagyon mérgező és káros a legelején. Ja mégvalami: ha most van rajta plusz, később még többet fog hízni.
jún. 16. 11:30
Hidd el, legyen akármilyen is az "ideálod", ha igazán tetszene vagy megfogna le se sz..nád az a plusz vagy minusz akárhány kg-t. Ha már ezen agyalsz, akkor azt jelenti hogy nem érdekel eléggé. Nekem is volt ideálom, de rendszerint olyanokhoz kezdtem el vonzódni, akik pont az "ideálom" ellentétjei voltak. A legutóbbi úgy tetszett ahogy volt. Rajta is volt vkb 20 kg felesleg, de nekem meg pont tetszett hogy olyan mackós az alkata. Semmit nem változtattam volna meg rajta.
jún. 16. 13:07
"ha most van rajta plusz, később még többet fog hízni"
Ez nem tény.
jún. 16. 13:46
Ha engem akarnál lefogyasztani, akkor kiraknálak, mint macskát szarni. Mindenben tökéletes, csak az a kis fölösleg, mi?
jún. 16. 16:50
20/20 A kérdező kommentje:
#13-as: ez azért valahol szomorú sztori, hogy az egyik fél hozzáhízott a másikhoz, kvázi a nő magához lerántotta.
#19-es: így van, ahogy írod. Látszódik az arcán is a súlyfelesleg, szóval azért nem annyira kicsi. Nem bálna, de azért látszik rajta, hogy van jelentős túlsúly.
Kapcsolódó kérdések: