Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme belemenni egy kapcsolatba azzal a reménnyel,
hogy javulni fog, ami most nem tetszik rajta?
Így nem. Szükséges az erős vonzalom. Még nem is vagytok együtt, de te már azon töröd a fejed, hogy hogyan alakítsd a szájízedre.
jún. 15. 19:22
2/20 A kérdező kommentje:
Azalatt, hogy tudnék neki segíteni, azt értem, hogy sokat foglalkoztam táplálkozástudománnyal és fittnesszel.
Idovel mégtöbb lesz rajta.
Minden 40 éves dupla olyan széles vaskosabb mint 20 évesen volt. A csontok is szélesednek a hát váll aztan haskörfogat is ha nem is hízott egy dekányit se akkor is.
A balaggási ruhája 40-45 évesen senkire megy megy rá.
Szoval ne arra szamits hogy majd vekonyabb lesz.
jún. 15. 19:38
Nem veheted rá, hogy fogyjon ha ő nem akar. Ráadásul csak azt érnéd el, hogy méginkább begubózna. Egy drogos se áll le a drogról hiába tudja, hogy mit okoz míg magától nem akar. Hagyd békén őt. Keress magadnak mást!
Én biztos nem mennék bele olyan kapcsolatba, ahol a 0. percben tudom, mi az, amit mindenképp alakítani kéne a másikon és kiszállnék, ha valaki alakítgatni akar. Semmi értelme.
jún. 15. 19:39
De a motivációján, az akaratán nem tudsz változtatni. Exkövérként mondom neked, én teljesen tisztában voltam azzal, mi egészséges és mi nem, az elmélet megvolt, gyakorlatba nehéz átültetni.
Qrva megalázó, amit csinálni akarsz.
jún. 15. 19:56
Nem is írtál semmit arról, hogy ő ezt akarja-e.....
Azért nagyon nem mindegy!
Van aki két kezét összetenné, hogy a párja segít neki az életmódváltásban, van aki meg pont lesz--rja, és ez csak a pasinak probléma.
Mi a helyzet, mondd már..
jún. 15. 20:16
9/20 A kérdező kommentje:
Mondták barátaim, hogy adjak neki egy esélyt, de igen, veletek, a kommentelőkkel értek egyet, szerintem sincs ennek így értelme. Az más kérdés lenne, ha a kapcsolat alatt hízna el, akkor szerintem jogosan mondhatnám, hogy szeretném, hogy leadja és segítek benne, de így... Illetve megalázó lenne szerintem neki az a tudat, hogy nem az igazi még a vonzalmam felé jelenlegi állapotában.
Így semmi értelme. Ugyanis, ha kapcsolat közben hízna el, akkor valószínűleg te dobnád hamar.
jún. 16. 00:15
Kapcsolódó kérdések: