Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdemel örök magányt egy jófej 180/100 férfi?
Figyelt kérdés
Biztos ti környezetetekben is van ilyen pasas. Aki full rendes,kedves férfi. De nem tud lefogyni és ezért 30 felett is tapasztalatlan. És kutyának nem kell az életébe.2024. jún. 15. 16:53
11/32 anonim válasza:
Le tudsz fogyni, csak nem akarsz.
12/32 anonim válasza:
Kövérség = igénytelenség a saját testedre
13/32 anonim válasza:
De gondolom, neked sem felelnek meg a 80 kilós nők. Mit vársz?
14/32 anonim válasza:
Azért nem tud lefogyni, mert lusta, mint a dög.
15/32 anonim válasza:
15-össel egyetértek, nyilván neki sem kell a 80-100 kilós nő hanem a vékony. Akkor miért várja el fordítva hogy a nőknek tetszen a plusz súly?
16/32 anonim válasza:
Azért, mert akárhogy csűrjük-csavarjuk a dolgot, a párkapcsolathoz igenis szükséges a szexuális vonzalom. Számomra egy erősen túlsúlyos férfi nem tud kívánatos lenni. Jómagam 53 kg-s sportos testalkatú nő vagyok, azt gondolom, hogy elvárhatom a partneremtől, hogy ő is legyen ugyanilyen igényes a külsejére és az egészségére.
18/32 anonim válasza:
180-hoz a 100 az jó csak gyúrj, én 175 90 kg vagyok de úgy hogy gyúrok és olyan 100 akarok lenni, nemsok az barátom
19/32 anonim válasza:
Miért? A férfiak nem válogatósak? Nekik nem a vékony nő kell? (Általánosítás) nem a csinos nők?
20/32 anonim válasza:
Az válogatás hogy nem kell 500 kg os nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!