Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet eloszlatni azt a tévhitet,hogy a nagyon kövér nők csak olyan férfinak kellenek,akinek nem jut más?
Mindenhol ezt olvasom,de ez nem így van.Van ismerősi körömben is olyan férfi,aki egyetemet végzett,jól néz ki,mégis mindig kövér barátnője volt.
Nekem írta már azt extra túlsúlyos nő,hogy nem ismerkedik,mert akinek ő tetszik,az nem normális.Hihetetlen,hogy egy normális pasinak az extrém nagy nők tetszenek?
Nem igénytelen vagy, hanem elmebeteg és buta.
Sajnálom, akik normálisan válaszolnak a húszmilliomodik kérdésedre is.
Szerintem te pont arra izgulsz, hogy kinyilatkoztasd a nagyvilágnak, hogy mennyire izgulsz az extrém kövér nőkre.
Azt is leírtad már sokszor, hogy 160-200 kilós nőkről van szó, ami már bőven életveszélyes kategória.
Erre beindulni nem egészséges és kész. Akármennyit hüppögsz itt.
Ez valóban egy tévhit
Hiszen a nagyon kövér nők azoknak a férfiaknak SEM kellenek akiknek nem jut más, legfeljebb a zsírfétiseseknek. De utóbbiaknak viszont csak azok kellenek
Ezt mindjárt gondoltuk kérdező
De azt is elhiheted hogy te egy nagyon szűk kisebbség része vagy, akiknek a fétise elég ritka, és mások számára kissé visszataszító is. Ezért beszélj mindig a saját nevedben, mert az hogy te csak a kövérekre izgulsz, nem azt jelenti hogy ez sok férfire igaz lesz
Szerintem semmit sem kell bizonygatni. Én is kövér voltam, mikor a férjemmel összejöttünk. 125kg. (Később 170 is.).
Egyszerűen azért szeret aki vagyok és kész, nincs semmi baj vele. Igaz, azóta már lefogytam egészségügyi okokból.64kg vagyok/175centimhez. Azóta is együtt:) Szóval nem a súlyomon múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!