Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet eloszlatni azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet eloszlatni azt a tévhitet,hogy a nagyon kövér nők csak olyan férfinak kellenek,akinek nem jut más?

Figyelt kérdés

Mindenhol ezt olvasom,de ez nem így van.Van ismerősi körömben is olyan férfi,aki egyetemet végzett,jól néz ki,mégis mindig kövér barátnője volt.

Nekem írta már azt extra túlsúlyos nő,hogy nem ismerkedik,mert akinek ő tetszik,az nem normális.Hihetetlen,hogy egy normális pasinak az extrém nagy nők tetszenek?

2024. jún. 15. 08:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
22%

Mert így van 😂

Van kivétel, ezerből 1 vagy még kevesebb.

2024. jún. 15. 08:24
 2/21 anonim ***** válasza:
25%
Hát én az életben mégsem találkozom ilyen párokkal, ez olyan mint a fehár holló, hogy jól kinéző férfi kövèt barátnővel.
2024. jún. 15. 08:24
 3/21 anonim ***** válasza:
14%

Nincs is ilyen tévhit. Én azt látom hogy a legutolso bányarémeknek is évtizedes kapcsolataik vannak meg férje.

A pasik nem válogatnak.

2024. jún. 15. 08:34
 4/21 A kérdező kommentje:
Elfogadom a véleményeteket.Én már láttam-bár nem sokszor-jó pasit kifejezetten kövér nővel.Nem magamat fényezve,de normál alkatú,jó átlagos férfi vagyok,s mégis csak az extra nagy nők vonzanak.Lehetne sovány kedvesem is,de ők nem tetszenek.Lehet én vagyok az ezerből az egy?
2024. jún. 15. 08:38
 5/21 anonim ***** válasza:
20%
Ha olvastad volna a 3.kommentem rajönnel belole hogy nem te vagy az egy akinek mindegy hogy nez ki egy nő.
2024. jún. 15. 08:45
 6/21 A kérdező kommentje:
Nekem nem mindegy,hogy néz ki egy nő.Legyen ápolt,kedves,és minél nagyobb.
2024. jún. 15. 08:49
 7/21 anonim ***** válasza:
55%

Akiknek kifejezetten az extrém kövér nők jönnek be, azok minimum fetisizálják őket. Szóval fejben már nekifutásból sem épek.

Aki szimplán megismerkedik valakivel, megkedveli, összejönnek, de happenstobe elhízott, az még lehet normális, és ezzel nincs is semmi baj. Ritka az ilyen, de van. Viszont az esetek nagy részében inkább ilyen betegagyú fedderism fétises idiótákról van szó. Nincs bajom a más szexuális ízlésekkel, amíg az végezhető biztonságosan, de a feederism pont olyan, ami nem ilyen. Mintha valaki arra gerjedne, hogy a másik dohányzik, vagy iszik, és láncdohányost, meg alkoholistát csinálna a másikból... Vagy legalábbis biztosítaná hozzá a körülményeket.

2024. jún. 15. 09:26
 8/21 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom ez jó ötlet-e, de ha van időd cseverészni, akkor ha ilyet ír a nő miért nem kérdezed meg, hogy miért nem ad esélyt arra hogy megismerjen valakit, akire nem is gondol hogy tetszhet neki. Vagy vesd fel hogy hány vékony nő komplexusos a kevés haja, a pattanások, szeplők miatt (lehet ezek gagyi peldak, de hirtelen ez jutott eszembe) és hogy mégis valakinek tetszenek és miért lenne az egyből nem normalis ferfi? Ne provokalo szandekkal írj ilyet csak kicsit felnyitni a szemét hogy nem szabad mindenkire kivetiteni az eloiteletesseget. En elhiszem, hogy egy ido utan egy koverebb no onbizalma nagyon a beka segge alatt tud lenni, ezert is megy at ennyire negativba. En vekony, sokak szerint nagyon csinos no vagyok, viszont fiatalabb koromban mindíg bennem volt hogy pl a szemem nem szép, kicsi és nem lehet szépen kisminkelni. Mégis sokan megdicsérték már és elképzelni nem tudtam hogy ez amúgy vak vagy nem talalkozott még szép szemű nővel? Én nem jutottam oda hogy ezt valakinek meg is mondjam hogy talán nem vagy normis, de ki tudja pl az a kövér nő miket tapasztalt eddig. Lehet Te lennél az első normalis akinek bejön.

Még ha nem is ilyen formában ahogy én irtam, de lehetne a beszélgetést folytatni valahogy és elmondani hogy neked ez tetszik. Furcsa, de nekem világéletemben a sportosabb ferfik tetszettek, de a volegenyem vegkepp nem az. Van pocakja boven es komolyan mintha beteg lennék a fejemre, ugy szeretem a pocakját. Pedig nem vagyok beteg!:D és már nem is tetszene szerintem sosem a sportos alkat úgy mint az ő alkata.

31N

2024. jún. 15. 09:31
 9/21 A kérdező kommentje:

7-es:a feederism etetést jelent.Nekem akik voltak kövér partnereim,mindet úgy ismertem meg,egy sem miattam hízott el.Az tény,hogy egyiket sem biztattam fogyásra,de arra sem,hogy még kövérebb legyen.Az etetők azt élvezik,hogy napról-napra kövérebb legyen a társuk.

8-as: mindenben egyetértek veled.Vannak,akiknek a lapos mellű nők tetszenek,vannak akiknek az izmos nők stb. Nekem a nagyon kövérek.

2024. jún. 15. 10:06
 10/21 anonim ***** válasza:
81%
Tesóm és nagydarab (90+), mégis olyan pasija van aki mellé simán IG modelleket képzelnél el😃 Ráadásul személyiségre is egy tök laza, jó fej srác. Vannak ilyen férfiak, csak kevesen, szóval aki kövér annak kell azért egy adag szerencse, hogy pont megismerjen egy olyat, akinek bejön.
2024. jún. 15. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!