Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélyem egy olyan csajnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem egy olyan csajnál akivel összevesztem az elején?

Figyelt kérdés

Kollegina, elég butácska, és irgalmatlan tapló stílusú átlagos alatti kinézetű de azért bájos fiatal csaj.

Én meg átlagos kinézetű srác

A buta stílusa miatt összevesztünk már, akkor azért beolvastam neki egy kicsit, mert elég visszataszító még másokkal szemben is.

De azóta kedves velem, én meg szingli lettem és amúgy érdekelne

Van még esélyem?

jún. 14. 20:54
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Kicsit off, de miért érdekel téged egy szerinted "elég butácska, és irgalmatlan tapló stílusú átlagos alatti kinézetű" csaj?:D
jún. 14. 20:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Vonzó számomra, ha visszavesz a stílusából egy kicsit, akkor egészen bejön amúgy
jún. 14. 20:57
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
A mi kapcsolatunk 5 évvel ezelőtt egy nagyon csúnya összeveszéssel kezdődött.
jún. 14. 21:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennek így semmi értelme. Gyakorlatilag süt a leírásodból a lenézése.
jún. 14. 21:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nincs olyan buta, hogy ad neked esélyt.
jún. 14. 21:15
 6/10 anonim ***** válasza:
A kérdés alapján azt hittem, hogy normális a kérdező, de aztán elolvastam a kifejtést, és rájöttem, hogy nem az...
jún. 14. 21:31
 7/10 A kérdező kommentje:

Én tényleg szeretem azt a lányt, de mégis hogy nevezzek egy lányt aki a jelenlétét egy másik ember (távollévő férfi kollega) nevével ellátott jelenléti ívre írja több héten át? Anélkül hogy ez feltűnne neki

Szóval finoman fogalmaztam, de ettől függetlenül még érezhetek iránta dolgokat, ami talán nem szerelem (utálom még a szót is) de legalább valami épkézláb vonzalom.

Ha moderálja a stílusát bármit el tudok vele képzelni, de nem tudom lehet e rá lehetőségem

jún. 15. 18:18
 8/10 A kérdező kommentje:
A stílusáról meg annyit hogy leül dohányozni egy srác mellé, de éppen nem zavarja öt el a helyéről csak úgy csípőből, mire nagy kegyesen megengedi neki hogy maradjon. Igazából csak nevetni lehet rajta, de engem speciel kiborított még ha nem is rólam volt szó. Nyilván vicces is próbál lenni, de azért az ilyen viselkedés (ami gyakori eset nála) túlmegy a jóízlés határain
jún. 15. 18:24
 9/10 anonim ***** válasza:
A stílusából lehet, visszavett, de az agya nem "javulhatott" meg ennyi idő alatt, ha szerinted buta. Valld csak be, megkívántad a jó külsejét, oszt' annyi. A nő meg... hát ha buta, akkor lehet, hogy el fog veled menni... pont azért, mert buta, és nem látja át, mennyire tartod.
jún. 16. 16:52
 10/10 A kérdező kommentje:

"Valld csak be, megkívántad a jó külsejét, oszt' annyi"

Ugyan már mire fel vonsz le ilyen következtetéseket?

Hiszen mind tudjuk miről van szó:

Nyilván nem ismerem még, nem tudom mennyire jó vele, mennyire szerethető és jó szerető, semmit sem tudok, így mindenféle komoly vonzalom megalapozatlan butaság lenne iránta. Még

Nyilván ezért szokás ismerkedni hogy kiismerjük a másikat és kiderüljön hogy milyen is ő

Aranyos és cuki nyilván külsőre, hiszen belsőre nem ismerhetem.

Olyan ostoba dolog a szexre apellálni pusztán azért mert ugye kénytelenek vagyunk a külsőből kiindulni

jún. 16. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!