Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igaz hogy a férfiak sokkal több levelet kapnak ismerkedési célból mint a nők?
Figyelt kérdés
Csak mert egy nő nekem támadt hogy hát ez nem igaz mert nő létére 1 férfi sem kereste sosem,és neki kellet kezdeményeznie.jún. 13. 18:27
2/13 anonim válasza:
Én 40 vagyok, eddigi életem során 1 ilyen levelet kaptam. Személyes próbálkozás 2 volt. Aki akar, gyúrjon ebből statisztikát!
3/13 anonim válasza:
F45
Eddig mindig nekem kellett kezdeményeznem.
4/13 anonim válasza:
Az a nő az egyetlen a földön akit nem keresnek a pasik.:D
5/13 anonim válasza:
30 vagyok 2x próbálkozott nő nálam. viszont van olyan hogy 180+ cm magas kollégám látványtól nedvesedik a bugyi....
6/13 A kérdező kommentje:
jún. 13. 18:47
7/13 anonim válasza:
6
Hol szerepel az írásban, hogy több levelet kapnak? Szó sincs sem társkeresőkrol, sem levelekrol.
Élő ismerkedesrol beszél.
Hihetetlen mit össze tudtok haluzni.
9/13 A kérdező kommentje:
7-es
Azt irja hogy soha nem tudott miből válogatni,hol ott ha itt egy nő és egy férfi ir ki egy kérdést ismerkedési célból,akkor vajon ki tud válogatni melyk nem? tegyél 1 próbát
jún. 13. 19:00
10/13 anonim válasza:
A férfiak inkább sokkal több gyűlöletet kapnak ha le merik írni, hogy nekik is van igényük a szépségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!