Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés
El kezdek ismerkedni egy nővel, és amikor már el telik 2-3 hónap akkor már egyáltalán nem akarnak semmit, pedig az elején minden szép minden jó, de valahogy 2-3 hónap után képbe jön más és én vagyok az akit ignorálnak..mit rontok el? Oda figyelek rá, meghallgatom ahol tudok segítek nem vagyok rossz ember..valaki tud, vagy volt már hasonló helyzettben?
2024. jún. 12. 14:52
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Üdv a randiappok világában, amikor mindig jön az újabb, szebb, jobb, izgalmasabb.
2024. jún. 12. 14:57
 2/8 anonim ***** válasza:
44%

Én csak magamból indulok ki.

Aki szimpatikus, megmozgat, azzal minél előbb találkozni szeretnék. Régen, amíg még randiztam, és szemét voltam, meg önbizalomhiányos az ilyen pasik unaloműzésnek önbizalomnövelésnek voltak jók. Azóta nyilván van önismeretem, valamennyi empátiám is, tehát kerek perec megmondanám, ha valakivel nem akarok tovább ismerkedni. Nem rabolnám az idejét.

De a legtöbb nőtársam sajnos nincs jó állapotban, nem tud határozott lenni, fél, hogy mit gondol a másik, inkább sumákol, húzza az időt, kivárja míg tényleg lesz más, akire rá lehet fogni, hogy jobban bejön.

2024. jún. 12. 15:07
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Ja, hogy mit tegyél?

Minél előbb személyes találkozó.

2024. jún. 12. 15:08
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Találnak jobb farkat.
2024. jún. 12. 15:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Társkeresőzöl, ugye? Ott 5 perc élményre megy mindenki...
2024. jún. 12. 15:13
 6/8 anonim ***** válasza:
65%

Lehet túl pincsije vagy a nőnek, vagy egyszerűen unalmassá válsz.. Na és másik, új, izgalmasabb (legalábbis eleinte) mindig akad. Azért túl jónak sem szabad lenni és kicsit jó ha az ember egoista de ez nem kimondottan bunkóságot jelent. Csak épp nem kell mindig meghallgatni ha ez nem kölcsönös például, nem kell mindig ott lenni valakinek akivel nem is találkoztál még, legyen saját életed is stb.. Persze ez még nem garantál semmit mert ha unalmas vagy akkor azt előbb utóbb úgyis kiismerik.

Írod, hogy 2-3 hónap után már nem akarnak semmit... Ember, 2-3 hónap alatt ha te nem jutsz velük semmire, vagyis az ágyba akkor eleve veszett ügy. Ha látod, hogy nem halad a kapcsolat akkor hagyd a francba, úgyis dobni fognak. Az, hogy lelki szemetesnek használnak, mindig ott vagy, hogy meghallgasd stb attól nem téged fog választani, vagyis ebbe ne csússz bele. Vagy haladtok(a kapcsolat építésben) vagy akkor csá...

2024. jún. 12. 15:27
 7/8 anonim ***** válasza:
65%
Még azt hozzátenném, hogy ha elkezdtek írogatni és úgy érzed, hogy szimpik vagytok egymásnak akkor 2-3 esetleg 5 irogatás után mindenképpen találkozni kell, hogy mennyi az ugye nagyban függ a lehetőségektől, munka, távolság stb bele tud zavarni vagyis ezt figyelembe véve minél előbb, de 3 hónap az már veszett ügy. Ha kíváncsiak vagytok egymásra akkor személyesen találkoztok ha bármelyik félnek nem fontos a találkozó hanem elég az irogatás az már azt jelenti, hogy neki unaloműző a másik. Vagyis ha valahogy sehogy sem tud összejönni a találkozó akkor bárki bármit mond azért van mert nem igazán akarja. Az ilyennek meg kell írni, hogy akkor nem egymást keressük, szia... Ennyi.. Mész tovább, jobb mint belemerülni valakibe akivel eleve sosem fog összejönni
2024. jún. 12. 15:36
 8/8 anonim ***** válasza:
64%
Tàrskereső az önbizalomnövelő jàtszótér. Arra van hogy mikor önbizalomhiànyosak a csajok, felmennek kicsit, megtapasztaljàk mennyi pasi teper utànuk. Rendbe jön az önképük, önbecsülésük, majd mennek a dolgukra.
2024. jún. 12. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!