Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy tinderen 20-ból 19 nőt a profilja alapján egy ócska cédának látok?
Ne is mondd meg tele van fiatal gyerekes anyukákkal. Én is úgy látom, hogy kb van egy 15% top kategória, aki sosem húzna jobbra (legalábbis nekem nincs annyi önbizalmam, hogy elhigyjem a csodát), masszív 75% olyan, akit instant balra húzok a fentiek miatt (kirívóan igénytelen stílus) és van a nagyon kevés normálisan, jól szituáltan kinéző, de középkategóriás, olyan barátnőnek való réteg (10%? Nem tudok számolni, bocsi).
Csak az arányok érzékeltetése céljából írtam számokat, amúgy fogalmam sincs, nem számoltam meg őket csak ez a megérzésem.
F
A 90%-a tuti kamuprofil.
Kb úgy mint az Ashley Madison sztoriban...kellettek a nők de nem volt annyi, ezért kreáltak kamuprofilokat. Mindegyiken ez megy amúgy.
"Legyen kirugdalt, kitagadott, céda,
Csak a szivébe láthassak be néha."
Érdekes kérdés. Amikor társkeresőztem és feltettem magamról teljesen hétköznapi képeket, smink nélkül, akkor a kutyát nem érdekeltem. Aztán lecseréltem a képeket csöcskidobós, agyonsminkelt fotókra és láss csodát, azonnal jöttek a levelek. Tehát erre van igény. Sajnos. Nagyon jó, hogy már hosszú évek óta nem kell ilyenekkel foglalkoznom, mert hánytam tőle.
43/N
#8 Pedig hidd el, létezik! Badoon ismertem meg a párom 8 évvel ezelőtt.
Igaz, hogy irdatlan sok a tahó, a kalandokat kereső házas ember, de elvétve találni még normális embereket. Ugyanúgy, mint ahogy egy szórakozóhelyen, irodában, tömegközlekedési eszközön megfordul mindenféle ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!