Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan mondjam el egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el egy lánynak hogy szeretem?

Figyelt kérdés
Sokszor tetszettek csajok, és ők tudták hogy bejönnek nekem. Mégis hátraléptek. Legutoljára akadt egy csaj akivel beszélgettünk, folyton bámult,mosolygott. Egyértelmű jeleket adott már az elejénn hogy tetszem neki. Aztán én is elkezdtem hasonlóan viselkedni, és rájött hogy nekem is bejön. Viszont azóta teljesen furán nézett rám. Egészen másképp mint szokott. Teljesen elszégyelltem magamat és otthagytam végleg. Aztán más csajnak is tudatára adtam hogy tetszik, és olyan furán viselkedett. Nem tudom hova tenni ezt az egészet. Úgy néznek rám mint egy ufora. Pedig csak megdícsértem hogy jól néz ki meg ilyenek. Hogy lehet normálisan összejönni? Elmondani ha valaki tetszik? Vagy csak félreértettem valamit? Mit akarnak igazából? Olyan zavarba ejtően viselkedtek aztán hogy rögtön meg is szűnt a barátságunk, nem folytattam tovább.
2024. jún. 11. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Bro, ez az egymillió forintos kérdés. Bárcsak tudná ezt bárki.

Velem olyan volt, hogy csaj másik városba valósi volt, mondom jöjjön föl hozzám, ne várjon még órákat a reggeli első vonatra. Aztán belemegy, de kiköti, hogy nem szexelünk. Én meg oké tiszteletben tartom, beágyaztam neki a kanapét, még egy italt bevertünk, néztünk egy kis sorozatot, aztán meg kérdezi, hogy "most akkor nem szexelünk vagy mi lesz?". Mondom, mi van?

2024. jún. 11. 19:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Ja ki érti a nőket senki:D Közben megváltozott. De én azt nem értem miért néznek rám ilyen furán. A telón ha rá nézek a csaj képére még attól is zavarba jövök már
2024. jún. 11. 19:44
 3/4 anonim ***** válasza:
"Hé, Gizi. Szeretlek"
2024. jún. 11. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindenképpen lényegretörően,csak semmi fölösleges rizsa. Kihúzod magad,odaállsz elé határozottan,magabiztosan és mélyen a szemébe nézel majd megmondod az őszintét,hogy:

-Fugáznám a fingódat bébi.

2024. jún. 12. 03:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!