Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondjam el a lánynak, hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Szóval már randizgatunk egy ideje, szám szerint 4 alkalom volt. Szex még nem, de már eléggé összemelegedtünk, sok érintés és csók van. Viszont én közben baromira belezúgtam. Érdemes elmondanom neki? Nem szeretném elijeszteni ezzel. Nehezen tartom magamban, de tudom, hogy a hormonok miatt nem gondolkodok ésszerűen, úgyhogy érdekelnek a vélemények.2023. jan. 17. 17:46
1/8 anonim válasza:
Én személy szerint megijednek egy ilyen korai vallomástól.
2/8 anonim válasza:
Vegyél vissza a tempóból, mert megfogod folytani az egész kapcsolatot.
3/8 A kérdező kommentje:
Ok
2023. jan. 17. 18:00
4/8 anonim válasza:
4 randi utan ne. Majd kb 2-3 honap mulva.
5/8 anonim válasza:
Hát igen, ahogy az elöttem lévők is írták ez még korai. Az első szex szerintem vízválasztó, de annak a végén se nyögd be szerintem hogy “szeretlek”. Hidd el, adja magát majd a pillanat, amikor ezt el lehet sütni, korábban ez tényleg elijesztő tud lenni.
6/8 anonim válasza:
Ne mondd még. Legyen önkontrollod. Ismerkedj még, biztos sok mindent nem tudsz róla, nem ismered sok reakcióját. Még érleld, hogy pár hét után is marad-e az érzés, szex is könnyű és magával ragadó-e. Utána felemelőbb lesz kimondani, neki nagyobbat fog ütni. És szeretnéd, hogy boldog legyen, ugyee? :D
7/8 anonim válasza:
Nekem 2.5 hét után mondta, ez sokaknak korai lehet de nekem nem volt az mert én is így éreztem :) Azóta is szerelmesek vagyunk már több, mint egy éve :) Ezalatt a 2.5 hét alatt 9 randink volt és ebből három együttalvás, persze szex is volt.
8/8 anonim válasza:
4 randi után még valóban picit korai, komolytalannak hangozhat, még akkor is, ha te már tényleg úgy érzed, hogy beleszerettél. Nincs időhöz kötve persze, de még inkább várj egy kicsit.
Mi egyébként kb másfél-2 hónap után mondtuk ki egymásnak először, hogy "szeretlek" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!