Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas nő és alacsony férfi párok - ti hol és hogyan ismerkedtetek meg?
Figyelt kérdés
Ritka ilyen párt látni, de manapság talán már egyre gyakoribb. Nagyon érdekelne, hogy az ilyen párok hol és hogyan tudnak egymásra találni. Kérem, hogy lehetőleg egy ilyen pár férfi vagy női tagja szóljon hozzá és írja meg, hogy hol ismerkedett meg a párjával és ha érdekes, akkor azt is, hogy hogyan. Köszönöm.#lány #alancsonypasi
jún. 10. 23:08
2/5 anonim válasza:
Közös barátokon keresztül találkoztunk a volt barátnőmmel, ilyen nyári összejövetel volt, nem ismertük addig egymást, ott kezdtünk beszélgetni ennyi.
Annyira sztem nem durva különbség de én kb 173 centis srácként inkább alacsonynak számítok, ő meg 178 lányként inkább magas.
3/5 anonim válasza:
Szüleim ilyen pár, ők egy egyetemi buliban ismerkedtek meg.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Jó lenne még több ilyen példát olvasni. Attól is szívesen várok választ, aki már nincs ilyen párkapcsolatban, de volt ilyenben része vagy aki ismer ilyen párt és tudja, hogy hol vagy hogyan ismerkedtek meg.
jún. 12. 00:11
5/5 anonim válasza:
Akiket ismerek és igaz rájuk a fenti, ők is egyetem vagy közös társaság ahol megismerkedtek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!