Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találhatnék hozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találhatnék hozzá hasonlót?

Figyelt kérdés

Megismertem valakit, akivel nincs közös jövőnk mert máshol élünk (nem akarom részletezni, de nagyon szép periódus volt). Huszonéves vagyok, volt már párkapcsolatom de az első volt életemben ő, akivel annyira, de annyira egyezett a szeretetnyelvem, hogy varázslatos volt. Nem lettem szerelmes, de felemelő érzés volt hozzábújni valakihez, aki viszonoz, annyi és úgy ad puszit ahogy szeretem, élvezi amit én adok szeretetnyelvben, szexben figyel rám és nem kell visszafognom magam sem ölelésben sem semmiben.

Az előző két ismerkedésemben (ő előtte) mindig voltak limitek " ne fogd meg a kezem mert nem vagyunk együtt" vagy "miért dobog ennyire a szíved ha csókolózunk", az utóbbi meg szimplán nem szeretett megölelni, együttaludni se velem. Ezek nagyon sokat változtattak bennem és a magamban való kapcsolatomban, elfojtottam sokat a vágyaimat, csakhogy megfeleljek a másiknak és ne legyek túl sok. Persze engem nem kérdeztek meg, nekem mi esne jól.

Most hogy ezzel a sráccal találkoztam, irányt mutatott, hogy mi az a minimum amit elkell várjak a jövőben és amiből nem adhatok lejjebb. Imádtam a társaságát, a humorát és azt a végtelen kedvességét és jóindulatát. Egyszerűen olyan apró dolgok, minthogy szex közben megfogjuk egymás kezét, vagy hogy megpusziljuk egymást közben, egymásra nézünk, egymásra mosolygunk, annyira DE ANNYIRA ALAPVETŐNEK KELLENE lennie egy kapcsolatban. Évek óta nem tapasztaltam ezt az intimitást senkivel, pedig együtt se voltunk.

Nekem ezek sose mentek, mert nem volt egyforma a szeretetnyelv a partnerekkel. Már úgy két éve feladtam, nem ölelek már úgy senkit, sőt inkább visszafogom magam "nehogy sok legyen". Egyszer rám is szóltak, hogy miért nem fogom meg a kezét, félek?

Vele minden passzolt, de elkell engednem mert nincs közös országba jövőnk. Hogyan vonzhatnék be hasonló embert? Úgy érzem egyszer volt csak ilyen jackpotom. Nincs ráció a folytatásra, tehát csak az élményt tudom magammal vinni.

jún. 9. 14:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Sok emebernek a testi erintes az elsodleges szeretet nyelve, erdemes rakerdezni ismerkedeskor.
jún. 9. 14:14
 2/14 A kérdező kommentje:
De mindig ment az ígérgetés, volt aki szavakkal nem mondta “mert a tettek embere” aztán se tettek, se szerelem…volt akivel minden működött, de nem esett neki jól az én szeretetnyelvem. Nem tudom hogy szűrjek ezekben, nem tudom előre
jún. 9. 15:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Hat beszelj rola, en ezt a temat mar az elso randikon fel szoktam vetni. De ha interneten ismerkedsz ott is raketdezhetsz mar az elejen.

Lehetoleg ne te mond el eloszor mert sokan kihasznalhatjak vagy azt hihetik, h csak a szexre hajtasz.

jún. 9. 15:27
 4/14 Senior Séf ***** válasza:
100%
Természetes folyamat, hogy egy ideig mindenkit hozzá hasonlítasz, és mindenki vesztesként jön ki az összehasonlításból. De idővel kopnak az emlékek, észreveszel majd új arcokat.
jún. 9. 15:31
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Sok olyan férfi van aki ezt megtudja adni. Amiket szeretsz teljesen normális dolog és alapnak tekinthetők. Részemről azokat amiket írtál kifejezetten jó megélni egy nővel, ezek a dolgok feltöltik a kapcsolatot igazán intimmé teszik megteremt egy jó kapcsolatot.
jún. 9. 17:39
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem mki ugyanolyan, van aki irtózik a testi érintéstől, érzelgősségtől, szóval ne várd ezeket olyan embertől aki nem olyan. Ha neked ezek fontosak akkor csak azzal gyere össze aki ezeket megadja neked úgy hogy nem magát kell megjátszania hozzá.
jún. 12. 16:37
 7/14 anonim ***** válasza:
"Olyan, mint őŐő nincsen tudod jól." :D
jún. 12. 23:03
 8/14 anonim ***** válasza:
Használd a samsung "karikázós" keresőjét. :))
jún. 13. 00:36
 9/14 A kérdező kommentje:
Mindig beszéltem róla, nagyon egyenesen kommunikálok és csak az ígérgetés ment. Max tényleg annyit tudok ezek után, hogy aki nem felel meg, azzal lezárom és nem reménykedek hogy hátha majd jó lesz
jún. 13. 09:06
 10/14 anonim ***** válasza:
46%

"Max tényleg annyit tudok ezek után, hogy aki nem felel meg, azzal lezárom és nem reménykedek hogy hátha majd jó lesz"

Igen, csak ettől még a megfelelő nem fog jönni. Sajnos ez abszolút szerencse kérdése, Kérdező, és arra nincs hatásunk 😕 Nekem is ennyi a max, ameddig el tudok jutni, hogy időben felismerem, hogy nem megfelelő, és lezárom. De az már nem rajtam múlik, hogy a megfelelővel keresztezzék egymást útjaink. Ha újra és újra és újra, mindig csak nem megfelelő=lezárandó jön, akkor cseszhetem 🤷🏻‍♀️

jún. 13. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!