Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert van az ha ugy is erzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az ha ugy is erzem ,hogy tetszem egy fiunak megsem kezdemenyez soha senki?

Figyelt kérdés
2024. jún. 7. 16:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hm, en kezdemenyezek most, irj es beszelgessünk 😉
2024. jún. 7. 17:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Igazából azt kéneg megérteni a nőknek, hogy nekik sem árt ha a jeleken túl tesznek is valamit, nem csak várnak, mint a sült galambra.

Nagyon megváltoztak a szerepek, ti kértétek az egyenlőséget éljetek vele.(ráadásul a sok zaklatásos botrány és nagyon sok nő lekezelő stílusa igencsak letöri sok pasi szarvát, ideje nektek is talpra állni)

Szóval ha valaki bejön nyugodtan mondhatod neki, hidd el nem fogja rossz néven venni.(max ha nem jössz be neki, majd másnak, a pasik is így vannak)

2024. jún. 7. 18:19
 13/15 anonim ***** válasza:

#7.

Többet gondolsz, mint ami volt. Kb. ennyi, nem tudod pontosan benne mi játszódott le. Neked is kb. akkora szereped van a folytatást illetően, mint neki.

2024. jún. 7. 18:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Szakítani kellene a hagyományokkal, mint a barlangrajzolással is tettük. Nem vagyunk már indiánok, hogy jelekből értsünk, én a kommunikáció nyelvét értem meg. Ha valaki akar valamit, jöjjön oda és közölje, ahogy én is teszem. Nincs idegrendszerem skandi rejtvényt fejtegetni, hogy most az az ajakharapás kúrási szándékot jelent, vagy csak a tojásos nokedli száradt oda.
2024. jún. 7. 19:23
 15/15 A kérdező kommentje:
Hat valoszinu, hogy akkor tenyleg nem tetszettem neki. Sajnos tenyleg nem tudom benne mi jatszodott le
2024. jún. 7. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!