Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Problémás családból származó nők problémás férfit keresnek maguknak?
Nálam és a barátnőim között teljesen az ellentéte van!
Nagggyon messziről kerüljük az olyan férfiakat, mint az apáink!!
Nálam és a barátnőmnél a lehető legtrgikusabb dolog jött össze. Ő tudatalatt igényelte, hogy leszarjam, bántsam, mert a szülei is így bántak vele, én egy bántalmazó családból jövök, így én is bántalmazó lettem, és találkoztunk.....a vége az lett, hogy 3-4 évig jó volt, aztán megelégelte, gondolom szellemileg fejlődött, talált a neten egy pasit, akitől pont az ellentétét kapta amit én adok, végül rájött, hogy az sokkal jobb, beleszeretett, de sosem találkoztak, igen, megcsalt vele kb fél évig, ez kiderült.
És innentől döbbentem végül ÉN is rá, hogy ÉN bántalmazó vagyok. Mert addig ezt nem tudtam. Csak habzó szájjal fröcsögtem, nem tekintettem magamba addig soha, mindig a másik volt a hibás, mindig csak "igazságot szolgáltattam", együtt maradtunk, jött egy 1 éves pokol, 0-24 veszekedés, a bántalmazó énem eltűnt, a személyiségem kifordult, az önbizalmam nulla lett, próbáljuk helyrehozni, de nagyon nehezen megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!