Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akiknek nem jut nő! Ti a háború eszkalálódásának vagy a véget érésének drukkoltok?
Mindannyian tudjuk, hogy a háború valójában a férfitöbblet miatt tört ki. A Tinderen már hivatalosan is 9,1-szer annyi férfi társkereső van mint nő. Egyszerűen túl sok férfi született és túl kevés nő, ráadásul ez a generáció különösen rossz, mert erre rájött még a kínai egykepolitika is, ami szintén +50 millió férfit termelt ki mint nőt. Nem csoda, hogy nem jut barátnő sokaknak.
Nyilván ezért tört ki az orosz-ukrán háború is, mert mi másért? Senki eddig több mint 2 év alatt nem tudott épkézláb magyarázatot adni, hogy mi másért, gondolom te sem fogsz tudni.
Nő nélküli férfiak! Akiknek a férfitöbblet miatt nem jutott nő! (Átlagos férfi, csak az édes kevés egy átlagos nőnek szindróma) Ti hogy vagytok vele?
Annak drukkoltok, hogy legyen világháború, és akár ti is menjetek a frontra, de akkor végleg kiegyenlítődjön a nemek aránya, több tízmillió férfi halottal? Vagy annak szurkoltok inkább, hogy legyen vége a háborúnak, és maradjon meg a férfitöbblet? Netán annak drukkoltok, hogy maradjon fent a mostani helyzet, lassan csökkenjen a férfitöbblet, de ne te legyél ott a fronton, csak az ukránok?
Én már úgy vagyok vele, hogy az lenne a legjobb ha világháború lenne és esetleg én is meghalnék ha kell, ha szerencsém van akkor meg megúsznám és élhetnék tovább de normálisan, rendes nemek aránya mellett. Ez van, túl sok férfi született, és van akinek meg kell halni. De most a ti véleményetekre vagyok kíváncsi.
Nyilván azért tört ki. Mi másért?🤣 Aztán ki robbantotta ki, az incelek? Én nem úgy tudom🤔
Nagyon beteg vagy.
Én annak drukkolok, hogy kevesebb olyan ember legyen a világban akik csak rombolják a másik ember napját, kedvét és hangulatát.
(Valószínűleg nem fog valóra válni.)
Ameddig úgy szeretnél társat találni, hogy "jut" vagy "nem jut" és hasonló teóriákra pazarolod az elméd addig nem is fog kialakulni egy normális kapcsolatod sem.
Hát én sem repesek a helyzettől férfiként, de hogy emiatt tört ki a háború az még nekem is új
Elég meredek elképzelés, vagy inkább már egy fal, annyira meredek
A háború egy nagy társadalmi réteget érintő csoport frusztrációjának a következménye. A politika csak alkalmazkodik a helyzethez.
Vajon mi lehetett itt a frusztráció fő motorja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!