Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiuk! Nektek ha tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Nektek ha tetszik egy lany akkor leptek fele? Tudtara adjatok?

Figyelt kérdés
Van egy srac akit most ismertem meg es nagyon megtetszett ,szimpatikus volt es nagyon jol eltudtunk beszelgetni, ami nalam nagyon ritka ,hogy valaki mellett ilyen gyorsan feloldodjak es egy hullamhosszon legyek valakivel. Szerintetek ha tetszenek neki bejelolne? Vagy van olyan, hogy tetszik valaki megsem leptek?
jún. 6. 10:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ez nagyban függ attól ki is az a csaj, hol ismertem meg.

Nem vagyok annyira facebook fan, hogy egyből ott jelölgessek be valakit, ha beszéltünk pár órát. Ha esély van arra, hogy legközelebb találkozunk ugyanott, akkor inkább arra szavaznék, nem a facebookra.

jún. 6. 14:55
 12/20 A kérdező kommentje:
Hat csak par het mulva fogunk talalkozni egyebkent. En ugy gondolom a bejeloles utan siman lehet esetleg megbeszelni ,higy talalkozunk szemelyesen is
jún. 6. 15:07
 13/20 A kérdező kommentje:
De mindegy amugy beletorodom ,higy veszett ugy es nem lesz belole semmi
jún. 6. 15:07
 14/20 anonim ***** válasza:
hé chill, jelöld be, ennyi
jún. 6. 15:13
 15/20 anonim ***** válasza:
nem tudom, hány évesek vagytok, de a fiúk sokszor hajlamosak félni a visszautasítástól és ezért nem lépni. Persze vannak kivételek, de azért sok ilyen van, na
jún. 6. 15:14
 16/20 A kérdező kommentje:
Hat en is felek a visszautasitastol
jún. 6. 15:15
 17/20 anonim ***** válasza:
#16 persze, megértem, de később lehet bánni fogod a dolgot, hogy nem csináltál semmit:) Plusz a facebook tényleg nem egy nagy dolog, azt olyanok is csinálják, akik nem akarnak többet a másiktól
jún. 6. 15:21
 18/20 A kérdező kommentje:
Akkor majd lehet ha talalkozunk megint utana bejelolom, aztan ugy sem latom tobbet, ugyhogy nem lesz annyira kinos
jún. 6. 15:27
 19/20 anonim ***** válasza:
Igen.
jún. 6. 15:57
 20/20 A kérdező kommentje:
Tok mindegy amugy, biztos nem is tetszem neki, ugyhogy kar zaklatni szegenyt
jún. 6. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!