Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nektek ha tetszik egy lany akkor leptek fele? Tudtara adjatok?
Figyelt kérdés
Van egy srac akit most ismertem meg es nagyon megtetszett ,szimpatikus volt es nagyon jol eltudtunk beszelgetni, ami nalam nagyon ritka ,hogy valaki mellett ilyen gyorsan feloldodjak es egy hullamhosszon legyek valakivel. Szerintetek ha tetszenek neki bejelolne? Vagy van olyan, hogy tetszik valaki megsem leptek?jún. 6. 10:54
1/20 Kólauborkával válasza:
Én akkor sem jelölnélek be, ha tetszenél, mert nincs semmi olyan portálon ahol bejelölhetnélek.
Nyílván így nehéz…
2/20 A kérdező kommentje:
Hat tudja a nevem, szoval megtalalna ha akarna
jún. 6. 11:15
3/20 BeefEater válasza:
Én sem tudnálak bejelölni sehol mert nem használok közösségi médiát.
Ha legközelebb találkoztok kérdezd meg, hogy nincs-e kedve beszélgetni valahol máshol is (ennél mondjuk kicsit értelmesebben megfogalmazva, de nincs elég információ a kérdésben). Ha erre nem ugrik, akkor megvan a válaszod. Ha ugrik rá, akkor is.
4/20 A kérdező kommentje:
Hat o egyertelmuen hasznal kozossegi mediat. Nem szeretnek en kezdemenyezni, mert gondolom ha szeretne valamit, megtenne o
jún. 6. 11:28
5/20 anonim válasza:
egy facebook jelölés nem nagy dolog, bejelölheted nyugodtan. Nem feltétlen kezdeményezés, mert ha ismerősöd, nyugodtan bejelölheted. Viszont ha pici önbizalom kell neki, hogy kezdeményezhet nálad, lehet ez felbátorítja. Sztem veszíteni nem veszíthetsz
6/20 anonim válasza:
Szerintem dedós szokás ez a bejelölgetősdi, meg olyan üzenetet adna, hogy le akarom ellenőrizni a másikat.
Ennél érettebb az élő kommunikációra koncentrálni.
7/20 anonim válasza:
Ha tetszik egy nő, akkor én lépni szoktam felé. Persze, ha van értelme (ha a csaj és én is szingli vagyunk).
8/20 anonim válasza:
Szerintem te is kezdeményezhetsz, ha úgy látod, hogy te is bejösz neki. Anno én kezdeményeztem a barátomnál. Barátok voltunk, de ő többet érzet ennél, én viszont nem. Szerelmet vallott, de elutasítottam, mert akkor nekem más tetszett, így barátok maradtunk sokáig. Utána időközben én is elkezdtem jobban kedvelni, és megkérdeztem tőle, hogy még mindig tetszem e neki, azt mondta, igen. Nem mondtam el neki, hogy nekem is bejön, így azt hitte csak barátként tekintek rá. Majd később megkérdeztem, hogy szeretne e a barátom lenni, és igent mondott. Nem tartotta furcsának, hogy én kérdeztem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!