Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha 19 éves lányként csak azért járok el rendszeresen konditerembe, hogy ismerkedjek jól kinéző pasikkal?
Figyelt kérdés
jún. 5. 21:38
21/28 anonim válasza:
#20 most veszem észre lol, kösz a javítást, legközelebb jobban odafigyelek.
22/28 anonim válasza:
ami neked egy szájharapdálós-vicces gondolat, miközben ücsörögsz a csigás evezőgépben, amire súlyt sem raktál, hogy "fú, az a nagy bumszli tahó remélem észreveszi a vaginám, a sztreccsgatyámban :)) cummantanám :))", az egy épelméjű embernek annyi, hogy "meddig szerencsétlenkedik még az, a buta picsa ott? szeretnék edzeni"
23/28 anonim válasza:
Nem gáz, de ezeknek a pasiknak általában debella barátnőik vannak
Nem láttam még kondi buz1t kondis/vékony csajjal.
24/28 anonim válasza:
Ha 19 éves lány lennél, nem a konditerembe járnál "ismerkedni", hanem buliznál.
Ott rád nyomul mindenféle pasas, izmos is, meg nem is.
26/28 anonim válasza:
23,láttam már 2 méteres hegyomlást 155 cm es vékony lánnyal,nekik az a férfi,a többi kisfú
27/28 anonim válasza:
Nem értem a kérdésedet, miért lenne baj?
Mégis hol kéne ismerkednek? Egy incel klubban, ahol nyomingerek vannak ?
28/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm 24-es, de nem járok bulizni, és nem iszom alkoholt, csak egészséges életmódot élek.
okt. 10. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!