Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha 19 éves lányként csak azért járok el rendszeresen konditerembe, hogy ismerkedjek jól kinéző pasikkal?
Figyelt kérdés
2024. jún. 5. 21:38
21/28 anonim válasza:
#20 most veszem észre lol, kösz a javítást, legközelebb jobban odafigyelek.
22/28 anonim válasza:
ami neked egy szájharapdálós-vicces gondolat, miközben ücsörögsz a csigás evezőgépben, amire súlyt sem raktál, hogy "fú, az a nagy bumszli tahó remélem észreveszi a vaginám, a sztreccsgatyámban :)) cummantanám :))", az egy épelméjű embernek annyi, hogy "meddig szerencsétlenkedik még az, a buta picsa ott? szeretnék edzeni"
23/28 anonim válasza:
Nem gáz, de ezeknek a pasiknak általában debella barátnőik vannak
Nem láttam még kondi buz1t kondis/vékony csajjal.
24/28 anonim válasza:
Ha 19 éves lány lennél, nem a konditerembe járnál "ismerkedni", hanem buliznál.
Ott rád nyomul mindenféle pasas, izmos is, meg nem is.
26/28 anonim válasza:
23,láttam már 2 méteres hegyomlást 155 cm es vékony lánnyal,nekik az a férfi,a többi kisfú
27/28 anonim válasza:
Nem értem a kérdésedet, miért lenne baj?
Mégis hol kéne ismerkednek? Egy incel klubban, ahol nyomingerek vannak ?
28/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm 24-es, de nem járok bulizni, és nem iszom alkoholt, csak egészséges életmódot élek.
okt. 10. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!