Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gáz, ha 19 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha 19 éves lányként csak azért járok el rendszeresen konditerembe, hogy ismerkedjek jól kinéző pasikkal?

Figyelt kérdés

jún. 5. 21:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
70%

10

Mindenhol lehet ismerkedni, csak tudni kell hogyan, mi fér bele az adott helyen.

jún. 5. 23:06
 12/28 anonim ***** válasza:
7%
Azert gaz mert miert nem sikerult mar?
jún. 5. 23:36
 13/28 anonim ***** válasza:
52%
Megfordítanám a kérdést. Ha a kiírója férfi lenne, mindjárt más lenne a megközelítés, nem?
jún. 6. 02:03
 14/28 anonim ***** válasza:
39%

Nincs ebben semmi gond, maximum annyi lehet probléma,hogy a konditermes pasik 80 % -a langyi-bangyi. Nézegetik,dicsérgetik egymást, meg simogatják egymás duzzadó..izmait. Aztán az öltözőkben egyebet is.

Haverom azért hagyta abba, mert 28 éves létére ötvenes pasik kezdték el "dicsérgetni"....

Otthon edz,egyszerűbb módszerekkel és sokat fut a természetben. Legalább békén hagyják .

jún. 6. 04:29
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Azt csinálsz, és azért, amit akarsz.
jún. 6. 07:31
 16/28 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem sima, én is megnézem nem egyszer a lányokat a konditeremben, más kérdés, hogy nagy részt észre se vesznek, bár van egy akivel mindig összefutok a lábgépeknél amikor azt edzem, és már egy köszönő viszony kialakult, meg egyszer meg is dícsérte a naggyából 10 kilós fogyásom, de még 10 kiló hátra van. Mondjuk azóta látom ott mindig amióta kondizni járok, és eléggé nulláról kezdtem, szóval benne van, csak én is általában edzésre koncentrálok és sokan mások is így vannak vele, de ezt így leírva egy gyökér vagyok, hogy nem beszélgetek vele amikor a szomszédos gépet használom.
júl. 4. 22:37
 17/28 anonim ***** válasza:
45%
A kondiba jaro nok 50% edzeni masik 50 meg ribiskedni jar.
júl. 5. 00:04
 18/28 anonim ***** válasza:
42%
Sztem olyan szempontból gáz, hogy tulajdonképpen azt tetteted, hogy nekem is ugyanolyan az életmódod... az hogy nézne már ki, hogyha összeszeded a delikvenst, akkor "jó van, most pár punnyadhatok"... hacsak nem mozogsz másfajta testmozgást.
júl. 5. 12:37
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Majd rájössz, hogy nem minden a kinézet...
júl. 5. 16:36
 20/28 anonim ***** válasza:

"összefutok a lábgépeknél amikor azt edzem, és már egy köszönő viszony kialakult, meg egyszer meg is dícsérte a naggyából 10 kilós fogyásom"

Ha már a helyesírásodat nem tudta megdicsérni... 🤣

*nagyjából

júl. 5. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!