Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondolnátok akkor ha azt kérném hogy randin használjatok székként?
Ha azt szeretném letérdelek négykézláb és rajtam üljetek, és úgy beszélgessünk. Az indokot inkább nem írom le.
Élnétek a lehetőséggel?
Azt mondanám, hogy naná, hogy benne vagyok.
A randira meg elküldeném a kb. 120 kilós ismerősömet, aki amúgy hord szoknyát is, kérdező, szóval neked való. :))
Rosszul képzelitek el.
Ott helyben, randi közben kérdezném meg, hogy nem szeretnél engem használni széknek?
Ez olyan mintha azt mondanád egy kellemes csevej közben miért ne verje ki neked...
Minden baromságot lehet akarni de tisztában kell vele lenni idegeneknek marhára nem fontos az téged mi izgat fel s mi sem, nem erőltetheted rá a fétiseid másokra. Kvázi azt várod el termêszetesnek vegyék emberek, hogy egy holt idegen álló farkú pasason üljenek fizikai közeoségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!