Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha közölném az első randin,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha közölném az első randin, hogy bogarakat tenyésztek, akkor mi lenne a reakciód?

Figyelt kérdés

Különböző rovarokat, például pókokat, csótányokat vagy más rovarokat tenyésztek otthon, beltéri környezetben.

Ezen kiakadnál, vagy rendben van? Érdemes megemlíteni mint hobbit?

jún. 3. 20:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
34%

Amúgy furcsa, hogy egy ilyen dolgot abszurdnak és elvontnak tartanak az emberek, már rámondják az illetőre, hogy idióta.

De mondjuk amikor valaki beöltözik valami anime karakternek és elmegy egy ilyen anime fesztiválra, az tök normális és férfias😂 Ezer ilyen példát mondhattam volna akár...

jún. 3. 20:54
 12/24 anonim ***** válasza:
65%
11, ezt úgy értettem, hogy azt gondolom mások ezt furának/idiotizmusnak tartják, de én bírom, mikor valaki nem átlagos.
jún. 3. 21:36
 13/24 anonim ***** válasza:
12%
Mondjuk az animések meg a rovarmániások általában ugyanaz a lúzer kategória. Nem mindenki, lehet a kérdező sem, hanem ÁLTALÁBAN.
jún. 3. 21:57
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
#13 a véleményezések nagyon nem ezt mutatják.
jún. 3. 22:00
 15/24 A kérdező kommentje:
Van egy nagyobb fekete csótányom, György. Őt megengedem érinteni.
jún. 3. 22:06
 16/24 anonim ***** válasza:
46%
György:DDD Ez tetszik.
jún. 3. 22:07
 17/24 anonim ***** válasza:
38%
Volt egy tinisorozat anno, valami gördeszkás. Ott a srác az első hónaljszőrét Gordonnak nevezte😂😂
jún. 3. 22:10
 18/24 A kérdező kommentje:
De csak akkor engedem, ha szoknyában jössz randira.
jún. 3. 22:42
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy érzem itt nem a bogarakkal lesz a legnagyobb baj.
jún. 4. 00:33
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

18

Szívesen megyek szoknyában, de nem hiszem, hogy 190 centis 110 kilós férfiként jól állna rajtam:/

jún. 4. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!