Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha közölném az első randin,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha közölném az első randin, hogy bogarakat tenyésztek, akkor mi lenne a reakciód?

Figyelt kérdés

Különböző rovarokat, például pókokat, csótányokat vagy más rovarokat tenyésztek otthon, beltéri környezetben.

Ezen kiakadnál, vagy rendben van? Érdemes megemlíteni mint hobbit?

jún. 3. 20:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
87%
Nem akadnék ki, de ott vége is lenne az ismerkedésnek. Harag meg minden nélkül, persze, de ez nekem nem fér bele.
jún. 3. 20:19
 2/24 anonim ***** válasza:
27%

Addig friss az etel,amig mozog.

Egyebkent meg jo otlet,hogy azt mondom,tenyeszten a bogarskat es nem azt,hogy kosz van XD Zsenialis tállalás.

jún. 3. 20:21
 3/24 anonim ***** válasza:
83%
Biztos érdeklődő lennék, de elvágtad volna magad, nem mernék átmenni hozzád meg amúgy is furcsa hobbi.
jún. 3. 20:25
 4/24 anonim ***** válasza:
68%
Hahh, azonnal látni akarnám
jún. 3. 20:33
 5/24 anonim ***** válasza:
74%
Nem lenne több randi, nem gáz vagy ilyesmi, de nálam ez kizárja a normális, együtt élős kapcsolatot. Addig vagyok egy fedél alatt rovarokkal, amíg el tudnak rejtőzni, amúgy agyoncsapom mindet.
jún. 3. 20:34
 6/24 anonim ***** válasza:
29%
Ha ezen kívül tud velem foglalkozni akkor rendben.
jún. 3. 20:40
 7/24 anonim ***** válasza:
85%

Csatlakozom az 1/3/5-höz.

Semmi baj nincs azzal, hogy ez a hobbid, de nem lesz működőképes egy kapcsolat ha nem merek felmenni hozzád:D

jún. 3. 20:41
 8/24 anonim ***** válasza:
29%

Nem akadnék ki, érdekesnek tartanám.

Anno a koleszban én voltam a bogár-és rovartalanító, még a fiúk is engem hívtak, ha egy pók odatévedt. Nem értek hozzájuk vagy ilyesmi, csak nem félek tőlük.

Miért csinálod egyébként?

jún. 3. 20:41
 9/24 anonim ***** válasza:
49%

Biztos az lenne az első kérdésem, hogy hogy akadályozod meg, hogy mindenfelé mászkáljanak. Amúgy bírom az idiótákat, szóval biztos érdekesnek találnám, hogy valaki ilyen abszurd dologgal foglalkozik. Én viszont bogár fóbiás vagyok, tehát ha mindenhol ott vannak, akkor kizárt, hogy el birnál engem viselni. Viszont szerintem a nők többsége nem a furcsa elvont férfiakért rajong.

Röviden: van biztosan olyan nő, akinek ez bejön, a többségnek nem valószínű. Ha csak azt az egyet akarod megtalálni, akkor említsd meg. Ha más célod van, ne beszélj róla.

jún. 3. 20:44
 10/24 anonim ***** válasza:
33%
Elég bogaras vagy, sok a BUG a rendszerben. :D
jún. 3. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!