Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kizáró ok nálatok, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok nálatok, ha egy pasi jól néz ki, de van neki egy anime "crush"-ja?

Figyelt kérdés

Szokták waifunak is mondani.

Ez még belefér?

jún. 3. 17:26
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Úrusten ez még hot is
jún. 4. 00:46
 32/38 anonim ***** válasza:
77%
Japán szakos voltam, de sose voltam nagy animés. Meg valahol elég gáz, ha valakinek egy rajzolt figura crusha van szerintem
jún. 4. 11:33
 33/38 anonim ***** válasza:
48%
Idegesítenek az animék (elnézést a rajongóktól), nekem meg egy párkapcsolatnál alapvető, hogy legyen bennünk közös, szóval kizáró ok, mert tök más emberek és érdeklődésűek vagyunk, nem lenne közös témánk.
jún. 4. 11:40
 34/38 anonim ***** válasza:
52%
Kizáró ok. Ugyanaz, mintha Palvin Barbiba lenne szerelmes. Nekem ne nézegesse, meg ömlengjen róla. Nem leszek második egy álomkép mögött... Belém legyen szerelmes, ne másba és tök mindegy, hogy élő személy vagy rajzfigura.
jún. 4. 13:02
 35/38 anonim ***** válasza:
28%
30 többi testrészed nem küldöd el? 🤣
jún. 4. 13:06
 36/38 A kérdező kommentje:
Attól függ. Szoktál szoknyát viselni?
jún. 4. 14:20
 37/38 anonim ***** válasza:
47%
Nőként nehéz lenne nem “szokni” :DD
jún. 4. 18:48
 38/38 anonim ***** válasza:
32%

10 nehogy már azt mondd hogy egy filmes karakterbe nem 100x könnyebb beleszeretni mint egy átlagos pasiba aki ott lakik a szomszédban…

Most nekem a legújabb crush-om michael scofield… az életben, ha 200 évig élnék sem fogok hozzá hasonló pasit találni szép nőként sem…

Gyönyörű, jó a teste, magas, zseni, magabiztos. Kb az életben ilyen nincs is.

jún. 4. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!