Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen lány, aki szereti a romantikus sétákat, mert még nem találkoztam ilyennel?

Figyelt kérdés

Imádom a romantikus éjjeli sétákat, erre én nem csak sétaként tekintek, hanem inkább mint valami rituálé, elvonulok a zaj, a világ elől, csak a csend van, és csak mi ketten sétálunk az éjjelben.

Főként temetőkbe szeretek járni ilyenkor, valahogy az olyan illegálisnak tűnik, ezért van benne élvezet. Ott nincs kivilágítva éjjel, így a levelek, a szél hangja, mind mind különböző jelentéssel bírna, egy apró rezdülés és óriásinak tűnik, éjjel aktívabbak az érzékszervek.

Létezik ilyen lány, aki szereti a romantikus éjjeli sétákat, főként a temetők környékén?

jún. 2. 15:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
A nők temetöi szellemekkel és lidércekkel nem szeretnek romantikázni.
jún. 2. 16:12
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Sétálni nagyon szeretek, még a temetőkkel sincs bajom olykor, olykor. De az, hogy rendszeresen, tök kussban sétálgassak az éjszaka közepén temetőkben, az messze nem romantikus, de még csak nem is elfogadható számomra.
jún. 2. 16:30
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezt max. olyan nővel tudnád kivitelezni, akivel már jól ismeritek egymást, ez egy közös hobbitok vagy minek nevezzem és nem fog frászt kapni tőle, hogy első randin el akarod vinni egy sötét temetőbe hallgatni a levelek susogását.
jún. 2. 16:38
 4/20 Barito ***** válasza:
17%
Ha bejössz a csajnak igen, ha nem akkor nem.
jún. 2. 16:48
 5/20 A kérdező kommentje:
Én ezt a programot első randira terveztem.
jún. 2. 16:51
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

temetőbe azért ne vidd a csajt ha lehet

viszont van néhány aki szeret sétálni várost nézni

jún. 2. 16:56
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ember nem lesz, aki kihalt temetőkbe sétálgat veled kettesben éjszaka. Vagy, amelyik igen, annak komoly szuicid hajlamai vannak.
jún. 2. 16:57
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem veled valami mentálisan nincs rendben. 1.ső randin temető?

Ez egy vicc???

jún. 2. 16:59
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
#8 Biztos megmutatja neki, hogy melyik kriptában fognak lakni.
jún. 2. 17:05
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez nem romantikus.
jún. 2. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!