Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért törölt le?
Egy sráccal cseréltünk kontaktot, egy baráti összejövetelen találkoztunk először.
Bejelölt facebookon, rámírt, válaszoltam, de mindig 1 nap után. Kíváncsi voltam milyen fából faragták, hogy szóvá teszi hogy ritkán írok vissza.
Erre letörölt. Ilyen könnyen feladják a pasik?
Lehet oda vissza akart csetelni.online. gyorsan akart volna vmit témázni. Másnap meg már nem olyan.
Amugy simán lehet így írkálni bármelyik pasival nekem nem egy van akivel napokig beszelunk mert irok ő másnap vissza en harmadnap vissza, néha átmegy online ba odavissza rögtön, de van hogy 1 hetes a váltás es teljesen jól el lehet lenni velük ígyis.
Szerintem is jól tette hogy törölt.
Az ember fia ismerkedni szeretne és párkapcsolatban lenni, nem játszmázni.
Ha egy érett 30 feletti pasiról van szó, akkor ne lepődj meg. Ők nem fognak leállni feleslegesen szórakozni.
Nyilván nem volt, hülye, sejtette, hogy vagy játszmázol, vagy nem aktuális nálad az ismerkedés.
Játszmáztál,mint egy pisis hülyegyerek. Mit vártál? Ha valakivel folytatsz egy tartalmas beszélgetést,nyilván elvárja a másik,hogy ne vedd hülyére.
Úgy érezte feleslegesen közeledik.
Nőként ha férfi csinálná ezt, én is törölném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!