Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert tudnék hetero férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert tudnék hetero férfiként előbb osszejonni egy meleg férfival mint egy nővel?

Figyelt kérdés
2024. jún. 1. 10:50
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Talán azért,mert mi emberileg jobban megbecsülnénk és nem azt néznénk mid van !
2024. jún. 1. 10:53
 2/9 Kedves Vezető ***** válasza:
29%

Talán mert legtöbbször van egzisztenciájuk, talán kevésbé anyagiasak, lelkisebbek (?).

De ezt szerintem egy/több meleg fogja Neked pontosabban megválaszolni.

Sajnos mostanában talán sűrűbben is kezdeményeznek olyan beszélgetést, amivel feldobják a labdát.

Régebben eléggé más volt ez az egész. Jól felcserélődtek a szerepek.

2024. jún. 1. 11:05
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Talán azért mert nem vagy heteró? :D
2024. jún. 1. 12:06
 4/9 A kérdező kommentje:

3

Az vagyok🙂 De még itt is előbb írnak melegek, mint nők😀

2024. jún. 1. 12:10
 5/9 anonim ***** válasza:
38%

Mert nincs könnyűvérűbb a férfiaknál, azért.

Ne tudd meg milyen ajánlásokat kapok tőlük például itt, sokszor úgy hogy el sem hiszik hogy nő vagyok, de azért csak folytatják.

Ezek rongyok bármibe képesek beledugni

2024. jún. 1. 12:13
 6/9 A kérdező kommentje:

Ezeknek tényleg mindegy.

A melegeket még az sem zavarja hogy hetero vagyok🙂

2024. jún. 1. 12:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Mert nincs könnyűvérűbb a férfiaknál, azért."

Amúgy ebben kajak igazad van, pedig fordítva a társadalom szemében ilyen fogalom nem is létezik, csak egyirányú.

2024. jún. 1. 12:27
 8/9 anonim ***** válasza:
78%

Nálam sem álltak sorba soha a csajok, nekem kellett hódítani, de hetero férfiként meg sem fordul ez a fejembe, hogy másik pasi, akkor már inkább egyedül.

Gondolkozz el rajta, biztos hetero vagy-e 😅

2024. jún. 1. 12:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy a melegek illetve biszexek összejönni akarnak veled, lehet hogy csak sexelni. De való igaz könnyebb lenne mint nővel. De gondolj bele ott sem mindegy hogyan akarnak, ki lenne az aktiv vagy passziv vagy esetleg uni.
2024. jún. 1. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!