Meleg pasiknak van kedve beszélgetni??
17/F
Gimnazista vagyok, és rengeteg dolog van ami éppen érdekel, ezek közé tartozik a pszichológia is, fényképészet, politika, szépségápolás, alapvetően minden kreatív dolog. Eléggé extrovertált vagyok, rengeteg barátom van, akikkel gyakran is járok szórakozóhelyekre (hiszen ilyen helyekre is szeretek járni). Alapból törődő embernek mondanám magamat, bár ez persze mindenkinek a saját elbírálásától függ, és szeretek új embereket megismerni.
Inkább feminin fajtának mondanám magam, és inkább férfiasabb emberekkel ismerkednék, lehetőleg nem idősebb mint 23.
Ha annyira nem tetszik, akkor miért kattintottál rá a kérdésre??
Szia! 17 éves introvertált szegedi meleg (versatile) fiú vagyok, kapcsolatot keresek.
Érdekelnek a természettudományok, matematika, politika, szociológia, programozás, tőzsde, számítógépes játékok, sütés, agykontroll, kertészkedés és nyelvtanulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!