Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok szeretni?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok és még sosem volt párkapcsolatom mert képtelen vagyok megbízni a férfiakban.

Egyszerüen nem tudom elhinni, hogy szerethet és nem csak kihasznál. Ha valaki kezdeményez is én elutasítom mert félek.

Lehet az áll a dolgok mögött, hogy képtelen vagyok elfogadni a testem 13 éves korom óta. Próbálkozok vele de egyszerüen nem megy. Ha hozzám érnek sem tudom elviselni, mert rosszul érzem magam és félek ha szólok bántásnak veszik. Mit tudnék tenni az ellen, hogy érezzek valamit? Úgy érzem, hogy képtelen vagyok szeretni

2024. máj. 31. 20:30
 1/1 anonim ***** válasza:
46%

1. Beteg az agyad, mint a nők 95+%-ának

2. A pasik 95+%-a úgyis csak kihasználni akar

3. Úgysincs annyi eszed hogy ezt megértsd. Nemhogy szelektáld a pasikat...

2024. jún. 1. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!