Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lenne az oka, amiért nehezen találok kapcsolatot? 26/F
Sziasztok!
Pár napja találkoztam egy lánnyal, akit a netről ismertem meg és neki egy találkozás elég is volt. Végig éreztette, hogy nem tetszik neki, hogy szerényebb színvonalon élek. Nincs többszázezer forintos telefonom (konkrétan mondta, hogy de hát egy őskövület, ami nekem van), meg nem is járok márkás ruhákban (ő konkrétan elkezdte mesélni, hogy legutóbb 80 ezret kiadott egy cipőre, és mondta, hogy rám is rámférne már egy új, mivel mondtam neki, hogy nekem 2 éve ugyanaz a cipőm). Nem sorolnám fel az összeset, de sok mondatából a lesajnálás jött le. Kórházban dolgozom ápolóként és sokszor össze-vissza beosztásom van, emiatt húzta a száját, hogy így nincs is értelme, hogy alig tudunk találkozni, vagy hagyjam ott az állásomat és keressek mást. Kérdeztem, hogy ő mivel foglalkozik, mire mondta, hogy elvégez egy körmös tanfolyamot és azt tervezi komolyabban csinálni, de még ígyis rugalmasabb lenne a beosztása, mint nekem és nem akarja olyan emberre vesztegetni az idejét, aki nem is törekszik arra, hogy több pénzt keressen vagy hogy normálisabb időbeosztásban dolgozzon.
Eddig egy komolyabb barátnőm volt, akivel 2 évig együtt voltunk, de egy betegség miatt meghalt és sokáig nem is randiztam senkivel. Pár hete kezdtem csak el ismerkedni, de eddig 90%-ban olyanokat fogtam ki, mint a fent említett lány. Sőt valaki megjegyezte, hogy milyen kis lyukban lakom, így ne is reménykedjek, hogy találok valakit. Mondtam, hogy nekem csak erre telik, mire azt válaszolta, hogy akkor ne más emberek sz@rozásával keressem a pénzem, meg többen vennének észre, ha nem olyan ruhákat vennék fel, amik úgy néznek ki, mintha a kukából bányásztam volna ki.
A másik 10% meg egy idő után elvesztette az érdeklődését irántam. Mindig én írogattam, ők kb sosem kerestek, így végeszakadt a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!