Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet nála esélyem?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. Ő peddig 32. Tudom sok a korkülönbség. De nem látszik rajta. Kinéz vagy 20-on pár évesnek, és szomszédok vagyunk. Ismerem már nagyon régóta. Igazából az utóbbi időben kezdett el tetszeni. Akármikor kirakok egy képet instára, facebookra, vagy Tiktokra egy videót. Ő mindig lájkolja vagy szivezi. Már régebben is.Jó, tudom ez még semmit nem jelent. De valamelyik nap rám írt. Én nem tudtam azonnal vissza írni neki. Mert dolgoztam.(műkörmös vagyok) csak pár óra múlva tudtam neki visszaírni. De akkor már nem írt vissza. És ez most tegnap volt hogy újra rám írt. Vagyis biztatott tik tokon. Írtam neki. De nem írt vissza azóta se. Amit tudni kell még. Hogy a húgával jóba vagyok. De róla soha nem szoktunk beszélni. Meg igy a pasi csak kb pár hete tetszik.
2024. máj. 30. 11:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Megvárod, hogy visszaír vagy sem. Ha nem, akkor nyilván nincs esélyed.
2024. máj. 30. 12:28
 2/2 anonim ***** válasza:

ha visszavonul és nincs meg az oda vissza akkor csak felakarja hivni magára a figyelmet és ghostol, szóval nem kell annyira belelkesülni mert lehet ez egy taktika, hogy keres fiatal rajongókat, egy 40-es el már nem nagyon tud ilyeneket csinálni mert áltát a játszmáin, szóval óvatosan a rajongással, ezt kihasználva sok szenvedéstől kimélheted meg magad.

Aki igy viselkedik csak rajongót szeretne nem komoly társat..

2024. máj. 30. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!