Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónap után facebookon belebotlottam a csajba, ráirjak?
Figyelt kérdés
Nem tudtam a nevét, csak beszéltünk. Leszállt a buszról elöbb mint én aztán gondoltam többet nem látom. Most meg szembe jött facebookon. Mi a helyes? Nagyon introvertált , lényegében csak én kérdeztem tőle, nem nagyon kezdeményezett, de nem volt ellenére a beszéd.. a válasz.2024. máj. 28. 01:07
1/4 Noren1989 válasza:
Ha ugyanezt akarod nyomni vele online is, hàt legyen. Ott legalàbbki tud bannolni.
2/4 anonim válasza:
Amúgy igen.. írj rá, de hagy meg neki a lehetőséget, hogy ő döntse el, akar-e veled beszélgetni.
3/4 anonim válasza:
Fura ez a fb ismerősnek ajánlás dolog. Nekem is volt hogy feldobott valakit, de nekem úgy hogy nem volt közös ismerősünk, más városban laktunk, és nem kerestem rá facen. Korábban szexeltünk, és később feldobta mint potenciális ismerőst, nem tudtam mire vélni a dolgot.
Elképzelhető hogy a facebook nyomkövetőt használ ehhez (is)
Nyomasztó hogy mennyire megfigyel minket
4/4 anonim válasza:
"Szia, én vagyok a srác a buszról. Nagyon élveztem a beszélgetést veled. Feldobott a Facebook, így ha te is benne lennél, akkor szívesen felvennélek ismerősnek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!