Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van értelme internetes társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme internetes társkereső applikációra vagy honlapra regisztrálnom, ha a külsőmet kb. így lehet jellemezni: "Hát, nem valami jó pasi, de nem is ronda."?

Figyelt kérdés
2024. máj. 27. 23:36
A kérdező szavazást indított:
Ne regisztrálj
Regisztrálj
14 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit veszíthetsz?
2024. máj. 27. 23:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy hallottam, hogy rengeteg ideget.
2024. máj. 27. 23:41
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem csinálj magadnak sportos testet, járj fodrászhoz pár hetente, legyen rendezett az arcszőrzeted, vegyél stílusos ruhákat, szóval csinálj mindent amitől vonzóbb leszel, és igen.
2024. máj. 27. 23:54
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

3-nál a pont. (L vagyok)

Nem azért, mert csak a külsőt nézzük, hanem mert az appokon a külsőn kívül nem sok látszik, így konkrétan 95%-ban ez fog számítani.

2024. máj. 27. 23:57
 5/9 A kérdező kommentje:
És mit írjak magamról a profilomban? Azt, hogy miket szeretek csinálni a szabadidőmben és hogy párkapcsolatot keresek?
2024. máj. 28. 00:01
 6/9 anonim ***** válasza:
64%

Elárulok egy titkot. A nőknek annyi matche jön naponta, hogy teljesen mindegy, hogyan nézel ki és mennyire vagy jó srác , ugyan olyan kevés esélyed lesz , mert elveszel a tömegben. De még ha sikerülne is randiznod tinderen vagy más appon, akkor is nagy eséllyel nem egy egészséges, rendes lányt/nőt kapnál , talán még kapcsolat sem lenne belőle .

Szerintem regisztrálj fel ha van kedved, ez is egy plusz lehetőség , mint a lottózás . De kezdj el dolgozni magadon és ismerkedj élőben, mert az internetes ismerkedésben csak csalódni fogsz.

2024. máj. 28. 00:04
 7/9 anonim ***** válasza:
80%

Ott írták előtted.

Jóindulatú volt a lány 5%-ot adott a minden egyébre, de az inkább 0,5.

Írj amit gondolsz, csak ne legyél kretén, úgysem az számít.

2024. máj. 28. 00:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Társkeresőkön a nők kb. a profilok 98%-át húzzák balra, tehát csak a 2% kap like-ot. Ennek ellenére akár több 100 like is jöhet egy tök átlag, semmi extra csajra is naponta. Szóval ha te benne is leszel a 2%-ban, biztosan elveszel a tömegben, biztosan lesz nálad jobb dumás, jobban kinéző, gazdagabb vagy csak nyomulósabb srác.

Ezek a társkeresők egy rohadt húspiacok csak, semmi másról nem szól, minthogy a kevés (legalábbis a férfiakhoz képest) regisztrált nőt, egy nagyon szűk rétege a pasiknak (a felő pár %) kúrogatja rotációban.

A 90%+ pasi aki regisztrálva van és aktív is, labdába sem rúg, csak dísznek, helykitöltőnek van ott.

Ha te ""nem valami jó pasi, de nem is ronda", akkor maximum átlagos lehetsz, ami ugyanúgy szar, mintha átlag alatti lennél. Szürke, semmilyen, hétköznapi, random arc, aki elveszik a tömegben. Hagyd a francba, ha jót akarsz magadnak.

2024. máj. 28. 06:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne regisztrálj.
2024. máj. 28. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!