Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Eddig nem volt párkapcsolatom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig nem volt párkapcsolatom, mert olyan férfit, akit keresek, nem találtam. Hol találhatom meg őket?

Figyelt kérdés

Csupán néhány pontom van

- legyen sötétbarna bőrű, fekete hajú

- testalkata legyen olyan, mint

Magyar Péter teste, tehát (hogy hívják ezt?) sportosan vékony

- 1.7m-nél ne legyen alacsonyabb

- értelmes legyen (vagyis ne legyen aggresszív, erőszakos, bántalmazó)

- beszéljen legalább egy idegen nyelvet felsőfokon

- sokat utazott, világot látott legyen.

2024. máj. 25. 22:48
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
#20 Így is van! Kérünk szépen ide egy házi videó linkjét, amelyben a kedves kérdező látható, amint éppen pl rúdtáncol, vagy valami ilyesmit csinál. Nem kell, hogy nagyon hosszú legyen a videó, ilyen TikTok stílusú is bőven elég lesz, ami csak a lényeget ábrázolja.
2024. máj. 26. 13:14
 22/32 anonim ***** válasza:
Az ilyenből kevés van, és hosszú időkig nem akarják még lekötni magukat.
2024. máj. 26. 14:08
 23/32 A kérdező kommentje:

De mi az, ami olyan ritkává teszi ezt a férfit?

Pontosan melyik pont?

Hogy kreol bőrű? Hogy nem 1.70 méternél alacsonyabb? (az már nagyon alacsony férfinak, bocsi) Hogy sportosan vékony? Vagy hogy értelmes?

Az utolsó szempont, hogy - sokat utazott, világot látott - azt úgy értem, hogy a világ dolgaiban tájékozott legyen. Mondjuk ne kelljen összevesznünk azon, ami manapság a politikában zajlik, hogy "a hanyatló Nyugat" mert már járt ott, és tudja mi az igazság.

Ez is magas labda?

2024. máj. 26. 18:26
 24/32 A kérdező kommentje:

Egy újépítésű szép tágas lakásban lakom egyedül már sok-sok éve, jó anyagiakkal. Ezért sem említettem egyik pontban sem a pénzt, mert az nekem nem szempont hogy neki van-e lakása/autója/vagyona.

2024. máj. 26. 18:30
 25/32 anonim ***** válasza:
És ehhez hány éves vagy?
2024. máj. 26. 18:54
 26/32 anonim ***** válasza:

"De mi az, ami olyan ritkává teszi ezt a férfit?"

Leginkább a kreol bőr az

Persze ha cigó is megteszi akkor van választék, de a többi elvárással azért annak is odab@szol, szóval nem egyszerű

Eleve ha cigóval kezdesz, elvesztél

2024. máj. 26. 19:10
 27/32 anonim ***** válasza:

"Mondjuk ne kelljen összevesznünk azon, ami manapság a politikában zajlik, hogy "a hanyatló Nyugat" mert már járt ott, és tudja mi az igazság." Na, én azt hiszem ennél a pontnál hagynám is a veled való ismerkedést.

"...és tudja mi az igazság." Miért, mi az igazság?

2024. máj. 26. 19:41
 28/32 anonim ***** válasza:

Magasabb kereseti kategóriájú pasik közt keresgélj.

Ahol többségében gazdagok és jóképűek vannak

2024. máj. 26. 21:43
 29/32 anonim ***** válasza:
Akkor én kiestem, 171 cm 93 kg, nem kövér csak testépítő😬😬 🤣Egyben értelmiségi, mérnök vagyok, mindenhez is értek😉
2024. máj. 26. 22:01
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Szegény 29#

Esélye sincs összejönni egy ilyen főnyereménnyel, milyen sorscsapás!

2024. máj. 26. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!