Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig nem volt párkapcsolatom, mert olyan férfit, akit keresek, nem találtam. Hol találhatom meg őket?
Csupán néhány pontom van
- legyen sötétbarna bőrű, fekete hajú
- testalkata legyen olyan, mint
Magyar Péter teste, tehát (hogy hívják ezt?) sportosan vékony
- 1.7m-nél ne legyen alacsonyabb
- értelmes legyen (vagyis ne legyen aggresszív, erőszakos, bántalmazó)
- beszéljen legalább egy idegen nyelvet felsőfokon
- sokat utazott, világot látott legyen.
De mi az, ami olyan ritkává teszi ezt a férfit?
Pontosan melyik pont?
Hogy kreol bőrű? Hogy nem 1.70 méternél alacsonyabb? (az már nagyon alacsony férfinak, bocsi) Hogy sportosan vékony? Vagy hogy értelmes?
Az utolsó szempont, hogy - sokat utazott, világot látott - azt úgy értem, hogy a világ dolgaiban tájékozott legyen. Mondjuk ne kelljen összevesznünk azon, ami manapság a politikában zajlik, hogy "a hanyatló Nyugat" mert már járt ott, és tudja mi az igazság.
Ez is magas labda?
Egy újépítésű szép tágas lakásban lakom egyedül már sok-sok éve, jó anyagiakkal. Ezért sem említettem egyik pontban sem a pénzt, mert az nekem nem szempont hogy neki van-e lakása/autója/vagyona.
"De mi az, ami olyan ritkává teszi ezt a férfit?"
Leginkább a kreol bőr az
Persze ha cigó is megteszi akkor van választék, de a többi elvárással azért annak is odab@szol, szóval nem egyszerű
Eleve ha cigóval kezdesz, elvesztél
"Mondjuk ne kelljen összevesznünk azon, ami manapság a politikában zajlik, hogy "a hanyatló Nyugat" mert már járt ott, és tudja mi az igazság." Na, én azt hiszem ennél a pontnál hagynám is a veled való ismerkedést.
"...és tudja mi az igazság." Miért, mi az igazság?
Magasabb kereseti kategóriájú pasik közt keresgélj.
Ahol többségében gazdagok és jóképűek vannak
Szegény 29#
Esélye sincs összejönni egy ilyen főnyereménnyel, milyen sorscsapás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!