Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok incelekkel, ha ez állami támogatással járna?
Van ugye a CSOK, amit a chadek meg a házasságra befűzött béták vehetnek igénybe házasság meg 3 bevállalt gyerek esetén.
Ha az állam hasonló módon támogatná az incelek kapcsolatba kerülését, mint az alfák családalapítását, mondjuk fejenként 25 millió Ft SHIT-tel (Segítő Hozzájárulás Incelek Társkereséséhez), akkor hajlandóak lennétek incelekkel randizni?
Sziasztok! Mit jelent az hogy incel, béta, chad?
Köszönöm, ha veszed a fáradtságot és elmagyarázod.
Velem kb. minden nő lefeküdt, akikkel le akartam feküdni, de ki is sírták a vállamon magukat előtte vagy épp utána a fszkalap exük vagy egyéb nyűgjük miatt. :D
Akkor mi vagyok? Béta lúzer chad?
Az összes incel akit életemben láttam vagy olvastam nem tök normális pasi hanem iszonyatos lúzer, aki ápolatlan, lusta és 10-ből 9x mentális beteg.
Irreleváns, hisz ezzel az incelek csak mégrosszabbul járnának. Csak frusztráltak lennének hogy a pénzt felvették utánuk, de sértően, szánakozva és undorodva viselkednek a randin a csajok. Ha meg a béranyaságra gondolsz, 25 millióért biztos lennének csajok, de akkor is sértően kérnék hogy legalább szexelni ne kelljen hanem verd az üvegbe.
"Velem kb. minden nő lefeküdt, akikkel le akartam feküdni, de ki is sírták a vállamon magukat előtte vagy épp utána a fszkalap exük vagy egyéb nyűgjük miatt. :D
Akkor mi vagyok? Béta lúzer chad?"
Münchausen báró 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!