Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi elhagyott, ennek mi lehet az oka?
Nagyon sok jelentkező volt , de általában 3-6 hónap után elhagytak. Mind!
Mai napig nem tudom hogy mi volt velem a gond.
Nem lehet hogy valamim nagyon nem szép?
A férjem szeret ,meg szerelmes, de ha ő nem jött volna akkor a mai napig csak szex kapcsolataim lennének, és nem vállalnak fel….
A külsőmre ragadtak a pasik és mindig ugyanaz lett a vége, jobbat érdemelsz nálam, nekem ez nem megy, stb ilyen magyarázatokat adtak.
Olyan is volt hogy velem is járt és egy nagyon csúnya csajjal is. A csúnyát vette el és lett gyerekük is.
Na innen látszik, hogy nem jól írta valamelyik válaszoló mert egyáltalán nem azért vagy a férjeddel együtt mert szereted, megfogtad Isten lábát hanem azért mert attól voltál besz@rva, hogy soha nem fogsz férjhez menni, nem fogsz kelleni még a kutyának se és most szívesen lelépnél a férjed mellől, de nem fogsz inkább szeretőt keresgélsz.
Sajnos vannak ilyen buta ribizlik mint te!
Önbizalomhiányos, önbecsülés nélküli zérók és a férfiak által akiknek csak szexre lennének jók akarnak önbizalmat növelni.
Csináld csak, menj fel társkeresőre és b@szasd szét magad. Reménykedem benne, hogy kiderül és elvál tőled a férjed és maradsz egyedülálló, csak lyuknak leszel jó a többi férfinak. :)
#12!
Én nekem is leeesett, hogy nem igazán lehet jó a kérdező házassága egyből. Akinek jó az nem agyal ilyesmiken...
"Nagyon sok jelentkező volt , de általában 3-6 hónap után elhagytak. Mind!"
Ebből hogyan nem szűrtétek le, hogy nagy a baj? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!