Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden pasi elhagyott, ennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi elhagyott, ennek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Nagyon sok jelentkező volt , de általában 3-6 hónap után elhagytak. Mind!

Mai napig nem tudom hogy mi volt velem a gond.

Nem lehet hogy valamim nagyon nem szép?

A férjem szeret ,meg szerelmes, de ha ő nem jött volna akkor a mai napig csak szex kapcsolataim lennének, és nem vállalnak fel….

A külsőmre ragadtak a pasik és mindig ugyanaz lett a vége, jobbat érdemelsz nálam, nekem ez nem megy, stb ilyen magyarázatokat adtak.

Olyan is volt hogy velem is járt és egy nagyon csúnya csajjal is. A csúnyát vette el és lett gyerekük is.

2024. máj. 24. 07:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%
Nem te panaszkodtál hogy férjed van de zavar h nem kezdenek ki veled? A stílus ugyan az
2024. máj. 24. 09:26
 12/18 anonim ***** válasza:
56%

Na innen látszik, hogy nem jól írta valamelyik válaszoló mert egyáltalán nem azért vagy a férjeddel együtt mert szereted, megfogtad Isten lábát hanem azért mert attól voltál besz@rva, hogy soha nem fogsz férjhez menni, nem fogsz kelleni még a kutyának se és most szívesen lelépnél a férjed mellől, de nem fogsz inkább szeretőt keresgélsz.

Sajnos vannak ilyen buta ribizlik mint te!

Önbizalomhiányos, önbecsülés nélküli zérók és a férfiak által akiknek csak szexre lennének jók akarnak önbizalmat növelni.

Csináld csak, menj fel társkeresőre és b@szasd szét magad. Reménykedem benne, hogy kiderül és elvál tőled a férjed és maradsz egyedülálló, csak lyuknak leszel jó a többi férfinak. :)

2024. máj. 24. 09:31
 13/18 anonim ***** válasza:
69%
Nos, nem értelek kérdező! Unatkozol, vagy mi bajod van? Általában senki nem az első nagy szerelmével házasodik meg, tehát másokat is hagynak el. Ha boldog házasságban élsz, miért agyalsz azon, hogy a múltban ki és miért hagyott el? Engem rohadtul nem érdekelne!
2024. máj. 24. 09:33
 14/18 anonim ***** válasza:
61%

#12!

Én nekem is leeesett, hogy nem igazán lehet jó a kérdező házassága egyből. Akinek jó az nem agyal ilyesmiken...

2024. máj. 24. 09:36
 15/18 anonim ***** válasza:
33%
Troll vagy, vagy problémák vannak az agyadban. Csatlakozom ehhez...
2024. máj. 24. 09:40
 16/18 anonim ***** válasza:
30%
Persze hogy nem, örült hogy talált egy verebet aki elvette, társadalmi/rokoni elvárások pipa, aztán most jön ki az agyalás, nem ezt a lovat akarta.
2024. máj. 24. 09:40
 17/18 anonim ***** válasza:
A f@szér kell ezen pörögni ha házas vagy? :DDD ráérsz ennyire? adjak melót? hülye p1cs4..
2024. máj. 25. 16:15
 18/18 anonim ***** válasza:

"Nagyon sok jelentkező volt , de általában 3-6 hónap után elhagytak. Mind!"

Ebből hogyan nem szűrtétek le, hogy nagy a baj? 😂

2024. máj. 25. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!