Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek miért mindig a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek miért mindig a felsőponcról akarnak válogatni?

Figyelt kérdés

2024. máj. 22. 10:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
51%
Az allatok nem tehetnek rola, ha elszabadulnak az osztoneik. Az emberek viszont igen, ha allat modjara viselkednek. Talan illene viselkedni ahelyett, hogy az osztonokre fognal mindent. Urald az osztoneid, attol leszel ember, az kulonboztet meg a hulloktol.
2024. máj. 24. 10:13
 22/25 anonim ***** válasza:
33%

Sem a nők sem a férfiak nem tudják teljesen uralni az ösztöneiket, csak kordában tartani tudják

Ez a nőknél is nagyon jól megfigyelhető, nem véletlenül mennek ennyire pénzes csávó után meg a genetikailag kitűnő férfiak után. Ahogy a férfiak is szép nők után kajtatnak.

De azért azt is látjuk hogy nőként a legrondábbakra is van kereslet míg férfiaknál csak akkor ha gazdag az illető.

Ezért ez a kérdés eleve fals tényekből indul ki

2024. máj. 24. 10:39
 23/25 anonim ***** válasza:
14%

Az ember is csak egy állat, egy emlős állat. Semmivel sem vagyunk köülönbek a Föld többi élőlényétől, csak annyi, hogy mi extrém hatékonysággal tudjuk átalakítani, a magunk (egyébként fals) igényeihez alakítani a környezetet és bonyolult társadalmi struktúrát tudunk fenntartani.

A többi dolog ugyanúgy igaz ránk is, mint bármelyik emlős állatra. A szaporodási vágy vezérli minden cselekdetünket, a szexualitástól pedig még a 21. században sem tudunk abszolút elvonatkoztatni. Értem ezt úgy, hogy még mindig minden a pina körül forog és ez tény.

Amúgy az ösztönöket el lehet nyomni és ki lehet élni ezeket a vágyakat másképp is, szóval nem minden férfi flörtöl boldog boldogtalannal. Egyébként én azt figyeltem meg, hogy a gyakran hangoztatott tézisekkel szemben, a nők sokkal inkább felsuínesebbek, sekélyesebbek, mint a férfiak és egy nőnek SOKKAL fontosabbak a külsőségek, hiába terjedtek el azok a nézetek, hogy a nőket inkább a belső értékek és férfi egyéb tulajdonságai érdeklik, tehát nem a külsejük.

2024. máj. 24. 13:05
 24/25 anonim ***** válasza:
27%

“ Egyébként én azt figyeltem meg, hogy a gyakran hangoztatott tézisekkel szemben, a nők sokkal inkább felsuínesebbek, sekélyesebbek, mint a férfiak és egy nőnek SOKKAL fontosabbak a külsőségek, hiába terjedtek el azok a nézetek, hogy a nőket inkább a belső értékek és férfi egyéb tulajdonságai érdeklik, tehát nem a külsejük.”

Egyértelmű. Lásd Tinder és más társkeresők. A nők 80%-a versenyez a chad 10%-ért. Minden nő úgy érzi, hogy neki a chad a szintje és el is hiszik ezt.

Szerintem ez őskori minta, amikoris a törzs tenyészbikája csinálta fel az összeset. Aztán a vallás bevezette a monogámiát, minek következtében a nők el lettek nyomva és nem chadezhettek úgy 3,000 évig.

2024. máj. 24. 15:58
 25/25 anonim ***** válasza:
Kérdező azért az elég égő, hogy femcellé váltál egy incel végett!
2024. jún. 17. 10:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!