Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem válogathatok semmilyen polcról. Olyan szinten nem érdeklem a nőket, hogy még a "boltba" se mehetek be, nem hogy még a polcokról válogassak.
A legtöbb incel így van ezzel, aki már a polcoknál van jó eséllyel talál a saját pénztárcájának megfelelő terméket. Képletesen szólva nyilván.
14.
Egyszer láttam egy ilyen gagyi listát, és nekem arról pl. egy olyan csajszi jött be legjobban, akit a lista készítői négyesnek szavaztak meg, amit akkor és most se értek. Ízlések és pofonok persze...
16#
Szent igaz, a blackpill leggyengébb pontja az hogy ha megpróbáljuk értékelni egy bármilyen nemű ember képét, akkor sokan sokféleképpen értékelnének
Persze attól a tendenciák még nagyon is valósak maradnak, de nem érdemes ilyen listákból kiindulni mert ostobaság
Wheatwaffles is abból élt hogy értékelte a szerencsétlenek pofáit, aztán olyan elképesztően fals értékelései voltak a videóiban hogy nem is értettem hogy lehet ilyenbe bízni.
A férfiízlés eleve nem uniformizált, de a női sem teljesen az
Inkább néhány kategóriát lehet állítani mint egy 10-es listában számozni az illetőt
17
A női ízlés teljesen uniformizált. Mindenhol ezt látom.
Az osztályban, egyetemen, munkahelyen mindig ugyanaz a pár arc volt a minden nő álma és akikkel flörtölgettek. A blackpill igaz és való és mértanilag is összerakható az az arc amelyik szinte minden nőnél nyerő. Sok egyenes vonal és szög kell hozzá, az a legnyerőbb.
A férfiaknál nincs ilyen arcra vonatkozó preferencia, hiszen mindenféle fej, arc, vagy állkapocsformájú nőre rámondhatják, hogy jó nő.
De akkor miért nem keresnek pl a saját szintjükön.
Számtalanszor látom hogy a lepukkant alkoholista fogatlan vagyonőr, frörtölgetni próbál az irodán dolgozó diplomás ,fiatal ,szép arcú, jó alkatú igényes, színvonalas nővel.
19
Azért mert férfi..
Érted már? Természetes ösztön.
Ez kb olyan mint, hogy ne egyél. Meg tudod tenni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!