Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 évesen hol találhatnék párra?
Nem így képzeltem el a fiatal éveimet, nem igazán jöttek jól ki a dolgok, volt barátnőm de pár hónapig tartott csak és valahogy azóta csak sodródom, de nem jutok semerre.
Egyszerűen annyira kevés a lehetőség, társkeresőn volt még némi esély, volt pár randim is de egyszerűen nem tudom, hogy hol lehetne ismerkedni...
Pedig valószínűleg velem van a baj, mivel Pesten azért azt mondják van esély, az én tapasztalataim alapján nem annyira nyitottak az emberek, vagy nem is keresnek ilyet, személyesen, mintha manapság csak online lenne divat ismerkedni.
Ott meg férfiként nem olyan könnyű érvényesülni. Egy ilyen lehetetlen labirintus számomra az egész ismerkedés.
Nektek mi a véleményetek vagy a tanácsotok?
Én is ezen az álláspontot vagyok, hogy igaziból csak veszíteni lehet azzal ha nem vagy fent egy ilyenen. Mármint emellett is lehet nyitni és személyesen is ismerkedni, de magadtól veszed el a lehetőséget ha ezt kizárod. Lehet nem lesz semmi, soha de ezt senki sem tudhatja.
Viszont én pont emiatt is akarom mégjobban bővíteni a lehetőségeimet és valahol ahol nagyobb sikereket lehet elérni. Egyszerűen tényleg tanácstalan vagyok, próbálkozni szoktam, hagyni az egészet, hogy majd jön de nem jött, egyszerűen csak telik az idő és hosszú ideje csak tengődöm. Ezen szeretnék változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!