Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakorin miért temetik a nőket 30on felül?
"A nők szavatossági ideje a 30. évük.
38F incel"
EZzel a támát örökre le is zárhatjuk. Ez mindent megmagyaráz. Még többet is, mint ami akérdésben van.
"39# oké, a természet szót elírtam!"
Nem, nem írtad el. Az öregedés a természet része. A pénz, anyagiak ezer dolog kombinációja. Pénzhez kell pénz, vicces, de igaz. Szorgalom, szerencse, kemény munka, kapcsolatok.
Úgy mondod, mintha valami karma, vagy valami ezoterikus akármi minden férfi segge alá betenné a lakást kárpótlásul a... miért is? Ők is öregednek.
44# Ezt én mind értem, csak azt nem, hogy mi a célod ezzel az okfejtéssel. Én az eredeti kérdésre válaszolva írtam, hogy a férfiakat is számtalan okból le szokták írni a nők, szóval úgymond "ilyen az élet".
Kit érdekel, mihez mi kell, hogy megszerezd a pénzt? Nem erről szólt a kommentem. Két teljesen eltérő szempontról van szó: a nők esetében az időtényezőről beszélünk ---> minél idősebb, annál kevesebb esélye van, hogy normális ffit találjon, a ffiak esetében meg inkább az egzisztenciális tényező játszik, ami időtől független - ahogy írod, munka, szerencse stb.
De ez nem tartozik a tárgyhoz :)
46# Az egy más világ, más normákkal.
Egyébként meg cukorpasi az anyád valaga.
"de egy fűszálat nem teszel keresztbe, aztán csajozgatsz"
Ennyi. Lehet utánam csinálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!