Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakorin miért temetik a nőket 30on felül?

Figyelt kérdés
2024. máj. 20. 20:40
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
33%
39# oké, a természet szót elírtam! De ne legyél már autista, hogy ne értsd miről beszélek. Nem lesz pénz idővel, oké. És? Szépség sem adatik mindenkinek.
2024. máj. 21. 11:54
 42/58 anonim ***** válasza:
42%
33# érdemi segítség nyújtásra itt ne számíts. Frusztrált fröcsögés megy csak.
2024. máj. 21. 11:59
 43/58 anonim ***** válasza:
96%

"A nők szavatossági ideje a 30. évük.

38F incel"

EZzel a támát örökre le is zárhatjuk. Ez mindent megmagyaráz. Még többet is, mint ami akérdésben van.

2024. máj. 21. 12:01
 44/58 anonim ***** válasza:
46%

"39# oké, a természet szót elírtam!"

Nem, nem írtad el. Az öregedés a természet része. A pénz, anyagiak ezer dolog kombinációja. Pénzhez kell pénz, vicces, de igaz. Szorgalom, szerencse, kemény munka, kapcsolatok.

Úgy mondod, mintha valami karma, vagy valami ezoterikus akármi minden férfi segge alá betenné a lakást kárpótlásul a... miért is? Ők is öregednek.

2024. máj. 21. 12:07
 45/58 anonim ***** válasza:

44# Ezt én mind értem, csak azt nem, hogy mi a célod ezzel az okfejtéssel. Én az eredeti kérdésre válaszolva írtam, hogy a férfiakat is számtalan okból le szokták írni a nők, szóval úgymond "ilyen az élet".

Kit érdekel, mihez mi kell, hogy megszerezd a pénzt? Nem erről szólt a kommentem. Két teljesen eltérő szempontról van szó: a nők esetében az időtényezőről beszélünk ---> minél idősebb, annál kevesebb esélye van, hogy normális ffit találjon, a ffiak esetében meg inkább az egzisztenciális tényező játszik, ami időtől független - ahogy írod, munka, szerencse stb.

De ez nem tartozik a tárgyhoz :)

2024. máj. 21. 12:13
 46/58 anonim ***** válasza:
77%
35 Te milyen családban éltél, semmilyenben? Vagy anyád csak dísznek volt otthon? Minimálisan se tiszteled, vagy nem láttál olyat hogy simán szeretik egymást emberek kortól függetlenül, kissé lepukkant majd újra formába hozott állapotban is? Na menj szépen vissza a poreszedhez, más nem való neked te életképtelen kis cukorpasi.
2024. máj. 21. 13:15
 47/58 anonim ***** válasza:
0%

46# Az egy más világ, más normákkal.

Egyébként meg cukorpasi az anyád valaga.

2024. máj. 21. 13:37
 48/58 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem vagy cukorpasi. Egyrészt sugar daddy akarsz lenni arra hajtasz az életkor külnbségben, másrészt meg életedben nem dolgoztál komoly munkát ha ennyire ráérsz hogy a nők életkorán vekengj. Gondolom gyúrsz vagy van valami béna hobbid és arra szenteled az életed de egy fűszálat nem teszel keresztbe, aztán csajozgatsz mint egy kényes liba olyan vagy, még egy ránc is zavar a szeme sarkában ha nevet, vegyél guminőt bár annak is lejár a szavatossága és ki kell dobnod mert már ráfeküdtél egyszer :D Most hívd a haverjaidat jól szavazzanak le, gondolom van egypár.
2024. máj. 21. 13:43
 49/58 anonim ***** válasza:
0%
48# Nem is ismersz :) De midnegy :) Minden jót!
2024. máj. 21. 13:45
 50/58 anonim ***** válasza:
0%

"de egy fűszálat nem teszel keresztbe, aztán csajozgatsz"

Ennyi. Lehet utánam csinálni :)

2024. máj. 21. 13:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!