Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemen csajozás?
Figyelt kérdés
A gazdasági egyetemre szeretnék menni de leginkább a csajok miatt
Könnyű az egyetemeken csajozni?
2024. máj. 20. 09:36
1/21 anonim válasza:
"A gazdasági egyetemre szeretnék menni de leginkább a csajok miatt" A jövődről van szó, te meg amiatt választottál sulit, hogy tudjál csajozni? Neked is nagy értelme volt egyetemre menni.
2/21 anonim válasza:
Az egyetem kb arra van hogy csajozz, kimozdulj a komfortzónádból, kapcsolatokat építsd stb. A tanulás az egy egészen elenyésző része.
3/21 anonim válasza:
1. elvégezhet később más szakot is, ha akar.
4/21 anonim válasza:
#3 és addig dolgozzon egy olyan területen ami még csak nem is érdekli?
5/21 anonim válasza:
4. Rengeteg ember van ezzel így, ettől függetlenül. Olyan is van, hogy valaki elkezd egy egyetemet, majd 2 év után abbahagyja és másikat kezd, mert rájön, nem az való neki. Amúgy nem mondasz hülyeséget.
6/21 anonim válasza:
#5 de hülyeség szándékosan ezt választani.
7/21 anonim válasza:
Sztem aki gyakorin kérdez egy ilyet, annak sehol nem könnyű csajoznia. Nem bántásnak szánom, de aki nagy csajozós, az bárhol tud csajozni, tökmindegy melyik egyetemre jár.
8/21 anonim válasza:
Lehetni lehet, de a gyakori partnercsere kínos ismertetőjeggyé válhat. Az is igaz viszont, hogy leendő házastársat választani általában az egyetem az utolsó olyan időszak, amikor több év áll rendelkezésre a másik megismerésére többféle élethelyzetben.
9/21 anonim válasza:
Soha, soha ne ilyen szempontok alakítsák a döntésed. Meddig tart egy szerelem egyetemisták között? Neked meg a jövődről van szó.
10/21 anonim válasza:
Ilyet én bölcsészszakosoktól hallok. Vannak olyan szakok, ahol ismerkedésre nincs is idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!